Pastatas tikrai geras, tik realybėje priešais jį visada būna priparkuotos 3 eilės automobilių. Na bet, kaip žinom, Vilniuje jau apie 2-3 metus nebeleidžia statyt parkingų tarp pastato ir gatvės, o tuo labiau Senamiestyje...
Pastatas tikrai geras, tik realybėje priešais jį visada būna priparkuotos 3 eilės automobilių. Na bet, kaip žinom, Vilniuje jau apie 2-3 metus nebeleidžia statyt parkingų tarp pastato ir gatvės, o tuo labiau Senamiestyje...
Juokavau, kad šitą projektą reikėjo vadinti ne "Vilniaus Monmartru", o "Baltarusio svajone":
Bet dabar jau net nebejuokinga:
Ne, tai ne jauki gatvelė Paryžiuje. Tai - tik Jūsų namų koridorius ir Jūsų durys išskirtiniame projekte, statomame Užupyje „Vilniaus Monmartras“. Gyvenkite tarsi paveikslėlyje!
Daugiau apie mūsų projektą „Vilniaus Monmartras“ rasite www.vilniausmonmartras.lt
Džizas fakin krajst... Ir kažkas mokės už tai didelius pinigus.
Langai, kur langai? Kodėl vis dar tas sovietinis mąstymas su atsišaudymo angom? Projektas kardinaliai skiriasi. Įdomu, kodėl taip išskaidė tūrius. Gal kas daugiau nusimanatis paaiškintų, nes aš suprantu tik jog dėl daugiau ploto?
Projektas kardinaliai skiriasi. Įdomu, kodėl taip išskaidė tūrius. Gal kas daugiau nusimanatis paaiškintų, nes aš suprantu tik jog dėl daugiau ploto?
Seno projekto nepatvirtino:
Vyriausiojo miesto architekto vertinimu, projektuojamo pastato santykis su aplinka turėtų būti jautresnis – pasiūlyta suprojektuotą tūrį suskaidyti į atskirus pastatus, ieškoti harmoningesnio santykio su reljefo formomis ir taip sumažinti įtaką miesto panoramoms.
Dėl langų, tai lazda su dviem galais. Gyventojams, jei tai buto, ne kokios vonios langai, minusas. Tačiau naujas projektas tiek tūriais, tiek vat tų langų ritmika, tiek apdaila, tiek santykiu su aplinka yra žymiai geresnis nei senas.
Šaunuoliai Pakalnio komanda, kad netvirtino pirminio. Naujas projektas labai gerai papildo tą kvartalą. Daug gerų projektų vienoje vietoje bus, galėtų tik sovietinukai šalia esantys kažkada renovuotis.
Dėl langų, tai lazda su dviem galais. Gyventojams, jei tai buto, ne kokios vonios langai, minusas. Tačiau naujas projektas tiek tūriais, tiek vat tų langų ritmika, tiek apdaila, tiek santykiu su aplinka yra žymiai geresnis nei senas.
Na man kaip simetrijos fanui tai tokie langai aneurizmą varo, bet čia kaip kam.
Comment