Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Užupis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Sveiki, kelios šiandien darytos Paupio nuotraukos. Prieš kelis mėnesius šiame projekte buvau suskaičiavęs 15 bokštinių kranų. Prieš kokias 2 savaites vieną išvežė. Darbai juda gan sparčiai. Iš šono žiūrint, man atrodo, kad nuo 2019 pradžios leis žmonėms įsireginėti butus. Lyginant su Užupio Krantinėm, tai labai greitai. Nuo lygaus lauko iki buto perdavimo apie metai. Yra pastatų kurių dar duobės net nekastos. Tie pastatai turi būti rytinėje pusėje, arčiau Vilnios. Tai sakyčiau vysto Paupį etapais. Dirba ir prie Aukštaičių gatvės formavimo.
Vieksmas matyti ir kituose, rytinėje pusėje nuo PAUPYS esančiuose sklypuose. Nuo Batoro gatvės pakelės išpjovė meždius, dirba technika. PAUPYS pastatų aukštingumas pakolkas mano suvokimu yra pakenčiamas, aukštensnių nereikia. Yra sukurta nauja facebook grupė diskusijoms apie PAUPYS. Grupė skirta tiems kas įsigijo būstą ar planuoja įsgyti. URL: https://www.facebook.com/groups/275504029769840/Paskutinis taisė Karpis; 2018.10.24, 12:44.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Karpis Rodyti pranešimąKai kuriose atkarpose medžiai prakirsti. Aš manau, dėl autentiško vaizdo išlaikymo, senesni ir didesni medžiai turėtų likti bent kol nauji sodinukai subujos.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė googleLT Rodyti pranešimą
Comment
-
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąTipo palėpę padarys, bet pastato netvarkys? Wtf, pasiimi naudą, bet pats nieko neduodi.
Naivimui nėra ribų.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Palėpės už dyką nedalinamos. Jos priklauso visiems namo gyventojams proporcingai ir norint ją įrengti reik prieš tai išpirkti. Taip kad ne už dyką.
O kad visos palėpės centre turi būti įrenginėjamos, tai manau nereikia ginčytis. Dėl išvaizdos jau kita kalba... Kur miesto architektas žiūri, tai neaišku...
Comment
-
Parašė Karpis Rodyti pranešimą
Comment
Comment