Parašė Darius_
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Užupis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė MindaugasR Rodyti pranešimąsenamiesty namai su mažais langais, tai bent kažkoks privatumas lieka, šiame projekte langai iki žemės Man rodos laikas mums, lietuviams, pradėti investuoti ne tik i NT, nes beleką nuperkamPaskutinis taisė andyour; 2017.11.24, 09:53.
Comment
-
Parašė MindaugasR Rodyti pranešimąsenamiesty namai su mažais langais, tai bent kažkoks privatumas lieka, šiame projekte langai iki žemės Man rodos laikas mums, lietuviams, pradėti investuoti ne tik i NT, nes beleką nuperkam
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Užsidės dideles naktines užuolaidas ir gyvens užsitraukę. Ne pasaulio pabaiga, tik nelabai aišku, kodėl tokiom sąlygom ten verta veržtis gyventi. Senamiestis nėra šalia, teks dar gerai pasivaikščioti. Tačiau ten gyvens ne tas žmonių tipas, kurie mėgsta vaikščioti. Vadinasi važiuos su mašina. Taxi tokiam trumpam atstumui neišsikviesi.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Uberį kvies, taksi jau tie žmonės nebesinaudoja. O Uberis važiuoja ir trumpus.Paskutinis taisė andyour; 2017.11.27, 09:17.
Comment
-
2017.11.29 Užupio krantinės.
Pats projektas kelia gana daug dviprasmybių. Tankumas man ten visai dar normalus, viduje būnant nesijaučia kad labai pergrūsta. Gal įpratęs kai Senamiestyje gyvenu Architektūra - na čia kiekvieno skonio reikalas, tikrai irgi gana padorus projektas, nėra jis jau toks kičinis. Kas man nepatiko, kad beveik visur naudojama geltono molio spalva. Tiek sienos, tiek grindinys ir tai susilieja į tokia biški "tryda". Manau būtų buvę žymiai geriau, jei grindinys būtų tapsus/pilkas. Vidiniame centriniame kieme pirmuose aukštuose irgi bus komercinės patalpos, kas yra gerai, nes suteiks gyvumo kvartalui.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimą2017.11.29 Užupio krantinės.
Kas man nepatiko, kad beveik visur naudojama geltono molio spalva. Tiek sienos, tiek grindinys ir tai susilieja į tokia biški "tryda". Manau būtų buvę žymiai geriau, jei grindinys būtų tapsus/pilkas.
Comment
-
Parašė vytauc Rodyti pranešimą
Dėl grindinio sutinku. O geltono molio plytos yra tipiška medžiaga Vilniui pastaruosius kelis šimtus metų.Paskutinis taisė ArtisLT; 2017.12.01, 16:01.
Comment
-
Žiurėkite presigtą nuotrauką iš Polocko 17. Pastatas priduotas 100%, be viso kito ir turėklų laiptinėse nebuvo. Ar tai saugu, galima priduoti tokius pastatus?
Daugiau apie panašius dalykus ir 210cm plocio parkingo vietas rasite https://www.facebook.com/UzupioKrantines/
P.S. @Letttred is visi kiti interpretavimo ekspertai, niekas nesiskundžia, tik dalinamės informacija.
Comment
-
Išaušo carinio medinuko valanda...
Visuomenės informavimas apie numatomą kultūros paskirties pastato Polocko g. 52, Vilniuje, rekonstravimąSvarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
-
Istoriniame Užupio medinuke ketinama kurti Baltarusių kultūros centrą
Skaityti daugiau: https://www.madeinvilnius.lt/naujien...lturos-centra/
Comment
-
Užupio pakraštį planuojama prikelti naujam gyvenimui
Skaityti daugiau: https://www.madeinvilnius.lt/verslas...jam-gyvenimui/
- 2 patinka
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąKaip manot, kokia šių sklypų ateitis? Aš manau, kadangi žemės vertė turėtų kilti tiek, kad tiesiog labiau apsimokės ją parduot ir keltis kažkur nuošaliau, gamyklos turėtų išsikelti.
Comment
Comment