Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Užupis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Naujas daugiabutis adresu Kreivasis skersgatvis 7, vizualizacijose atrodo labai neblogai:
https://vilnius.lt/lt/numatomo-stati...-projektavima/Paskutinis taisė Saliamonas; 2020.04.08, 19:58.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimąPrieš savaitę praėjau Paupiu. Kaip ir gražu, bet pirmas įspūdis, jog gerokai per mažai komercinių patalpų pirmuose aukštuose. Jūs norite komercinių patalpų šungatvėse, o kaip jums čia neužkliuvo man įdomu.
- 2 patinka
Comment
-
Aš labai už medinukas. Man jie labai gražūs, bet nesuprantu, kodėl juos taip tankiai naudoja apdalai. Jau po 10-ties metų iš apkaltos medienos lieka tik labai patogi vieta širšėm lizdus lipdyti. Medinė apdaila jau po 3-5 metų patamsėja, ištrupa, išsilanksto. Jei ne tas nepraktiškumas, viskas būtų tiesiog tobula.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąŽiauriai gražus medinukas gavos. googleLT, nemanai, kad šitas medinukas turistams bus 100 kartų įdomiau, nei prieš tai buvusios sovietinės gamyklos?
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąPataisykit jei klystu, bet ten lygtais net jokios maisto parduotuvės nenusimato, kas turbūt būtų svarbiausia iš komercijos. Dabar artimiausias Užupio ikiukas, kur gali gaut nebent duonos, pieno ir bomžų nučiupinėtų bulkų.Post in English - fight censorship!
- 2 patinka
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąKas norės eiti per 5 krautuves susipirkt kasdienių prekių? Ir vis tiek reikės ne tik maisto, tai išvada, kad apsipirkti didžioji dalis važiuos su mašina.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Tikėtina, kad dar bus ir koks cornershopas (aka IKI express). Bet šiaip tai taip, mažiems apsipirkimams užteks, o jei norėsi per karantiną apsipirkti savaitei, važiuosi su mašina. Bet taip yra visur centre, nes jame niekur nėra didelių prekybcentrių.
Comment
-
Tikėtina, kad dar bus ir koks cornershopas (aka IKI express). Bet šiaip tai taip, mažiems apsipirkimams užteks, o jei norėsi per karantiną apsipirkti savaitei, važiuosi su mašina. Bet taip yra visur centre, nes jame niekur nėra didelių prekybcentrių.
- 4 patinka
Comment
-
Bus turgus, kas šiuo atveju, manau, reiškia smulkių parduotuvėlių sankaupą t.y. mėsininkas, kepyklėlė, žuvų parduotuvė, dar kokie craftiniai aludariai. Viskas premium segmento, bet ten taupantys tikriausiai ir negyvens.
Manau, kad tokių perkančių bus apie 40 %.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Naftalinas Rodyti pranešimąAš labai už medinukas. Man jie labai gražūs, bet nesuprantu, kodėl juos taip tankiai naudoja apdalai. Jau po 10-ties metų iš apkaltos medienos lieka tik labai patogi vieta širšėm lizdus lipdyti. Medinė apdaila jau po 3-5 metų patamsėja, ištrupa, išsilanksto. Jei ne tas nepraktiškumas, viskas būtų tiesiog tobula.
- 1 patinka
Comment
Comment