Parašė Ciurlionis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Užupis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
- 2 patinka
-
Žinokit dėl lėktuvų labai nepergyvenčiau ypač ties Manufaktūrų gatve. Esu buvęs šiame name ne kartą ir kai esi viduje lėktuvų beveik nesigirdi arba išvis nesigirdi. Lauke būnant lėktuvai irgi netrukdo ypač pripratus. Gal čia mano asmeninė tokia patirtis ar santykis su lėktuvų triukšmu ir kiti kitaip reaguos, bet pasidalinu. Be to, lėktuvų varikliai, kiek girdėjau, dabar kelia žymiai mažiau triukšmo nei prieš kelis dešimtmečius, dėl jų techninio progreso.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąŽinokit dėl lėktuvų labai nepergyvenčiau ypač ties Manufaktūrų gatve. Esu buvęs šiame name ne kartą ir kai esi viduje lėktuvų beveik nesigirdi arba išvis nesigirdi. Lauke būnant lėktuvai irgi netrukdo ypač pripratus. Gal čia mano asmeninė tokia patirtis ar santykis su lėktuvų triukšmu ir kiti kitaip reaguos, bet pasidalinu. Be to, lėktuvų varikliai, kiek girdėjau, dabar kelia žymiai mažiau triukšmo nei prieš kelis dešimtmečius, dėl jų techninio progreso.
Comment
-
Parašė _rB_ Rodyti pranešimą
Aš nesutikčiau. Prieš kokį mėnesį buvau Manufaktūrų g. P1 name (pirmas nuo gatvės) ir balkone būnant buvo neįmanoma girdėti šalia stovinčio žmogaus. Net pas mane Valakampiuose yra kažkoks reisas (berods šeštadienį), kad lėktuvas taip žemai leidžiasi, jog tikrai neblogai viskas girdisi net ir būnant patalpoje.
Comment
-
Po pusės metų (privalo atsakyt per 30 dienų) gavau atsakymą dėl praneštos problemos per Tvarkau miestą
Žemėlapyje skaičiumi 1 pažymėta teritorija yra visiškai apleista ir netvarkoma jau daugelį metų, ant šlaito, kuris yra saugomoje teritorijoje, yra pilna šiukšlių, padangų, kriauklių, klozetų, statybinių atliekų ir seniai nugriuvusių medžių. Išvardinti objektai galų gale nusirita į upę, kurioje jau yra kelios "šiukšlių salos". Skaičiumi 2 pažymėtoje teritorijoje situacija yra tokia pat, tik dar tarp medžiu ir krūmų iš statybinių atliekų yra pastatyta kažkokia benamių landynė/susirinkimų vieta. Tokia aplinka labiau primena sąvartyną, o ne Europos Sąjungos valstybės sostinės centrinę ir saugomą dalį. Reikalauju imtis veiksmų ir išvalyti šlaitus nuo daugybę metų ignorojamų šiukšlių ir nuvirtusių medžių.
(nuotrauka pilnai netilpo, skaičiumi 1 pažymėta teritorija yra iš kairės, skaičiumi 2 iš dešinės)
Atsiprašome už vėluojantį atsakymą ir informuojame, kad šiukšlės aprinktos, želdiniai bus tvarkomi planiškai pagal atliktą želdinių inventorizaciją.
- 10 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąBeje, be jokių juokų, sutikau ten grupę japonų turistų su oranžiniais dviračiais.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąKaip buvo pilna šiukšlių, taip ir tebėra, jos matosi net iš kito kranto, kaip buvo nuvirtę medžiai, taip ir tebėra, kaip buvo bomžų landynės, taip ir tebėra. Beje, be jokių juokų, sutikau ten grupę japonų turistų su oranžiniais dviračiais.
Bet iš jūsų žinutės panašu reikalaujate ne tvarkos, o nepriekaištingo sterilumo, kuriam sename, visada bent truputį trupančiame senamiestyje, kas, išties, jei to yra saikingai ir ne perdaug, jam suteikia ypatingą patrauklią atmosferą. Modernus sterilumas ir plikos pievos yra Pilaitėje.Paskutinis taisė googleLT; 2019.10.25, 16:22.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Japonų turistai tikrai turėjo tikslinę ekskursiją po žavingiausius Vilniaus bruzgynus ir savartynus? Kaip ir tvirtina mūsų googlius, o mes netikim?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė googleLT Rodyti pranešimą
Tvarkyti šiukšles reikia,..
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąReikia visų pirma už ES lėšas atlikti studiją, kuri nustatytų šiukšlės apibrėžimo konceptualius parametrus, sąvokos raidą globalėjančioje visuomenėje. Tada atlikti kokius 5-7 vizitus į ES šalis gerosios praktikos atvejams apžiūrėti
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Chatbot Rodyti pranešimą
Galvoju, kokia miestui nauda iš NŽT tokios veiklos . Kažkaip negirdėt kad ką nors pozityvaus būtų padarę.
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimą
"...Atstatyti sandėlius toje pačioje vietoje nurodė Nacionalinė žemės tarnyba..."
Galvoju, kokia miestui nauda iš NŽT tokios veiklos . Kažkaip negirdėt kad ką nors pozityvaus būtų padarę.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Man atrodo, kad ji yra viena iš institucijų, kuri apskritai yra nereikalinga ir užsiima tik visokia nereikalinga veikla, kad pateisintų savo egzistavimą. Įkurta, kaip suprantu, iš esmės nacionalizuotos žemės grąžinimui ir jam pasibaigus iš esmės nebeturi jokios aiškios funkcijos ir dabar tik imituoja kažkokią veiklą, tam kad pateisintų savo egzistavimą.
Comment
-
Atstatinės sandėlius, kurių statyba buvo nereglamentuota, o baigtumas neįteisintas.
Na jūs man paaiškinkit, kiek reikia būti atailupusiu, jog priimti šitą sprendimą?
Tai jei kaimynai pasiskųstų jog šalia esantį Vijunėlės dvarą nugriovė? Koks NŽT sprendimas būtų ?Aviate, navigate, communicate
- 5 patinka
Comment
Comment