Žodžiu sutariam, kad centras neturi būti modernius
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Užupis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Griaunam rotušę su katedra ir vietoj jų statom ką nors modernaus?
Comment
-
https://citify.eu/aukstasis-uzupys/
pora nauju renderiu ir kelios foto, ne pirmos jaunystes, geguzes menesio
- 9 patinka
Comment
-
Kviečiu į šiokią tokią ekskursiją po Paupį.
Pradėjo tiesti likusią gatvės dalį, kurį sujungs Paupį su Manufaktūrų gatve. Pamatęs tai pagalvojau hm, įdomu, kur gi dabar važiuoja visas sunkusis transportas...
Nespėjau net įjungt Šerloko Holmso mode'o ir ieškot padangų pėdsakų, kai mane aplenkė šitas gražuolis.
Iš kitos tilto pusės irgi verda darbai, visa sunkioji technika ir mašinos irgi atvažiavo dvirtakiu.
Vienoje iš nedaugelio krantinės vietų, kur galima nusileist ir pabūt prie vandens, savo srities profesionalai nusprendė nedaryt nusileidimo ir tankiai užsodint viską medžiais.
Tuo pačiu metų prasidėjo medžių genėjimas/pjovimas.
Manau jau nereikia pasakot per kur jie čia atvažiavo...
Kaip ir jie.
Ir jie. Kas ten gynė VMS ir aiškino man, kad dabar, kadangi jau nutiesė, jie saugos takus ir jeigu technikai reikės per juos važiuot, takai bus uždengti lentom? Gal bus kokie papildomi komentarai/paaiškimai kas čia vyksta?
Vėl gi, nelabai suprantu kodėl nauji medžiai ir krūmai sodinami taip, kad perspektyvoje net nesimatytų upės, bet who am I... VMS profesionalai žino savo darbą.
Ir žinoma sodintojai irgi atvažiavo su mašina.
Na ir pabaigai dar blogų žinių, šaraškino kontora nusprendė atsinaujint ir praplėst parkingą, o tai reiškia, kad jie planuoja pasilikt čia ilgam.
- 9 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąKas ten gynė VMS ir aiškino man, kad dabar, kadangi jau nutiesė, jie saugos takus ir jeigu technikai reikės per juos važiuot, takai bus uždengti lentom? Gal bus kokie papildomi komentarai/paaiškimai kas čia vyksta?
Aš tiesiog kartais įžvelgiu perdėtą norą piktintis ir kažkoks VMS gynimas čia visai ne prie ko. Aš tikrai nesu už tai, kad dėl visko reikia girtis ir džiaugtis, bet kartu nesuprantu, kai reportažų apie tai, kad buvo nutiestas dviračių takas nebelieka, o lieka tik reportažai apie kažkokios plytelės nuskilusį kampą ir ten pravažiuojantį sunkvežimį, su ta mintim, kad:
Na ir pabaigai dar blogų žiniųPaskutinis taisė Eidvis; 2019.07.15, 17:50.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąAš tiesiog kartais įžvelgiu perdėtą norą piktintis ir kažkoks VMS gynimas čia visai ne prie ko. Aš tikrai nesu už tai, kad dėl visko reikia girtis ir džiaugtis, bet kartu nesuprantu, kai reportažų apie tai, kad buvo nutiestas dviračių takas nebelieka, o lieka tik reportažai apie kažkokios plytelės nuskilusį kampą ir ten pravažiuojantį sunkvežimį, su ta mintim, kad:
- 3 patinka
Comment
-
Aš viską suprantu, kad nėra nieko tobulo ir nereikia nieko dievinti. Aš nenoriu eiti nei į jokį savivaldybės fb, kus būtų viskas giriama, bet kartu nenoriu sėdėti jokiose fb grupėsi, kur viskas būtų tik kritikuojama. Aš noriu objektyvumo, kur nebūtų krypstama nei į vieną, nei į kitą radikalią pusę, nes mano supratimu kai yra radikalizuojamasi į kažkokį požiūrį - tai ten mažiausiai galima įžvelgti racionalų požiūrį, nes pradedama kabinėtis prie belenkokių smulkmenų. Na pvz.- ar tu nemanai, kad dviračių takai turėtų atlaikyti sunkvežimį, surinkinėjantį šakas kad ir po 10 metų?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Aš viską suprantu, kad nėra nieko tobulo ir nereikia nieko dievinti. Aš nenoriu eiti nei į jokį savivaldybės fb, kus būtų viskas giriama, bet kartu nenoriu sėdėti jokiose fb grupėsi, kur viskas būtų tik kritikuojama. Aš noriu objektyvumo, kur nebūtų krypstama nei į vieną, nei į kitą radikalią pusę, nes mano supratimu kai yra radikalizuojamasi į kažkokį požiūrį - tai ten mažiausiai galima įžvelgti racionalų požiūrį, nes pradedama kabinėtis prie belenkokių smulkmenų. Na pvz.- ar tu nemanai, kad dviračių takai turėtų atlaikyti sunkvežimį, surinkinėjantį šakas kad ir po 10 metų?
Comment
-
Už kritiką, kad tas takas atskiriamas netinkama augmenija nepaliekant vaizdo į upę - turiu dėti riebų pliusą. Tačiau minusą turiu dėti už mintį, kad juo negali važinėti sunkusis transportas, nes visgi aš tikiuosi, kad gali, o jeigu negali, tai jau geriau tai sužinoti dabar, nei kad po kiek laiko, kad galėtumėm patobulinti sekančius projektus. Bendrąja prasme aš tiesiog pasisakau už balansą, kad nebūtų taip, jog bet kokiame Vilniaus projekte mes įžvelgtumėm vien tik minusus, nes norint įžvelgti minusus - jų visada rasim, o tai reiškia, kad daugiausiai minusų turės patys geriausi projektai, nes jie paprasčiausiai bus įdomiausi ir žymiausi, kas panašiai šiuo metu vyksta su K18b.
- 1 patinka
Comment
Comment