Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Užupis - projektai ir statybų eiga

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Aukštaičių g. 19, Paupio g. 50

Comment

Verslo namai PAUPYS

PAUPYS

Comment

Parašė amonas Rodyti pranešimą
        Verslo namai PAUPYS
        Silikatinių plytų sovietinis pastatas šiame kontekste atrodo visai patraukliai ir suteikia savotiško šarmo net.

Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

Comment

Paupio visus projektus butu labai idomu pamatyti is drono.

Comment

Sitai naujos statybos budai(desineje) auksta kaip ir nukapojo?

Comment

Kreivasis skg. 4 paskelbė savo projekto puslapį

https://citify.eu/kreivasis-skg-4/

https://uzupiorenesansas.lt/

Comment

tokie pieno pakelio isvaizdos namukai jau tapo Uzupio "naujosios" architekturos vizine kortele.

Comment

Užupis unikalus buvo tol, kol buvo visas apleistas ir apgriuvęs. Džiugu tai, kad Užupis ir toliau išliks unikalus dėl savo vietos, gretimybės Senamiesčiui ir Paupio rajonui bei perspektyvų.

Comment

Nuotraka ne iš geriausio kampo, nes buvo padaryta važiuojant, bet iš kitų kampų atrodo visai neblogai.

https://citify.eu/polocko-g-41/

Comment

Tikekimes sitas kvartalas bus bent kiek pavizdys ir proof of concept ateities vystymams. Taip pat smagu del “baltas lapas”

Comment

Merko planuoja didelį daugiabučių projektą Manufaktūrų g. 7:

https://www.vz.lt/nekilnojamasis-tur...-butu-projekta

Comment

Ar MG valda turi kokiu sklypu, apie kuriuos buvo skelbta? Nes apart Paupio projekto jie nieko neturi daugiau (kai daugiau maziau visos kitos didesnes bendroves turi projektu keliem metam)

Comment

Parašė mr_miegas Rodyti pranešimą
                            Ar MG valda turi kokiu sklypu, apie kuriuos buvo skelbta? Nes apart Paupio projekto jie nieko neturi daugiau (kai daugiau maziau visos kitos didesnes bendroves turi projektu keliem metam)
                            Aš galvojau, jog "Matau Vilnių" priklauso MG Vladai, bet jų svetainėje šis projektas neįdėtas. Tai arba pardavė, arba čia aš susimaišiau.

Comment

Parašė Horn Rodyti pranešimą

Aš galvojau, jog "Matau Vilnių" priklauso MG Vladai, bet jų svetainėje šis projektas neįdėtas. Tai arba pardavė, arba čia aš susimaišiau.
                              Šitas projektas nuo pat pradžių vystomas YIT Kaustos.
                              Flickr

Comment

Parašė Horn Rodyti pranešimą

Tai kad Paupyje keliems metams dar darbų tikrai užtenka. Tik dalis pastatų pastatyti, nuo Aukštaičių gatvės dar yra pastatų kurie kol kas tik planuose.

Comment

Nusimete kailiuka

Comment

Labai primena kaip Danijoje ar Olandijoje.

Comment

Kaip baisu

Sostinės paveldo gerbėjai netekę žado – palei Polocko gatvės naujų statybų kvartalą Užupyje buldozeriais išstumdytas Vilnios šlaitas iki pat Bernardinų kapinių. Iškasti grioviai, įrenginėjami nuotekų šuliniai, tiesiamas naujas kelias. Kas liks iš saugomos Vilniaus senamiesčio vertybės po tokio barbariško tvarkymo?

Visuomeninis "Aplinkos ir paveldo saugojimo sąjūdis" kreipėsi į Prezidentę, Seimo ir Vyriausybės vadovus, prašydamas aiškintis, kas ir kodėl naikina vieną iš vertingųjų Vilniaus senamiesčio savybių – hidrografinį tinklą – Vilnios upės, kertančios senamiestį rytinėje dalyje, vagą, šlaitus.

https://kauno.diena.lt/naujienos/kaunas/miesto-pulsas/ar-atlaikys-vilnele-statybu-invazija-918723

Comment

Pastatė naują tiltą, tai jau visi rėkia apie "sunaikintą ir pakeistą vagą". Lol, pabetonavo 10 metrų krantinės.

Comment

Aš vis galvoju, kad čia jau yra absurdo lubos, kurias gali tie paveldo sergėtojai pasiekti, o jie visą laiką jas pramuša ir jeigu absurdiškumo progresas tęsis toliau, tai bijau pagalvoti ką mes čia komentuosim po dviejų metų.

Comment

Working...
                                          X