Visuomeninės erdvės reikia tik ar ten bus bent 200 m2? Su 1,6 mil eur galima pastatyti puikų visiemeninėms veiklos pastatą kuris turnaus labai ilgai ir bus pigus išlaikyti. Šis projektas tai mano galva yra Sakalo Gorodeckio projektas kuriuom jis vėl prieš rinkėjui puikuosis būdamas apsoliučiu geradariu. Už 1,6 mil Euru savivadybė galėtų pastatyti arba atgaivinti pora daržialių ir dar pastatyti visuomenės centra. Na o medinuką galima registruoti kaip labai uniklų pastata ir parduoti tam kas ji nores susitvarkyt. Na jiegu sudegs tegul stato lygiai toki pati kokis dabar yra.
Dėl to unikalumo klausimas man kyla. Kaip ir dabar yra kičo bei blogo skonio tai buvo ir ankščiau. Ar tai nėra seno kičo pavyzdys. Tradiciškai pjaustiniai ir raižiniai aplink langus ir duris buvo naudojami atbaidyti blogas dvasias ir nelaimes. Kiekvienas raštas turi tikslą ir kilmę. Kaip yra ant šio medinuko, ar jis nėra paprasčiausia medinis tortas?
Dėl to unikalumo klausimas man kyla. Kaip ir dabar yra kičo bei blogo skonio tai buvo ir ankščiau. Ar tai nėra seno kičo pavyzdys. Tradiciškai pjaustiniai ir raižiniai aplink langus ir duris buvo naudojami atbaidyti blogas dvasias ir nelaimes. Kiekvienas raštas turi tikslą ir kilmę. Kaip yra ant šio medinuko, ar jis nėra paprasčiausia medinis tortas?
Comment