Parašė Laure23
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus sporto rūmų ir Žalgirio stadiono teritorija
Collapse
X
-
Parašė Laure23 Rodyti pranešimąLabai keistai suplanuotas kvartalas - tikrai unikalus pastatas Vilniaus standartais, o užgrūstas niūriais, nieko neišskiriančiais ruberoidais. Jeigu dar priekį užstatys daugiabučiais/centriukais nuo sporto rūmų pusės, tai iš vis bus galima tik ir iš drono paveizėti.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąFixed it.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Straipsnis apie tai, kas bus su Sporto rūmais. Pats straipsnis nepasirodė labai įdomus, bet užkliuvo, kaip kalba Vilniaus vyr. architektė, į kurią turbūt ne aš vienas dėjau kažkiek vilčių. O kalba kaip turgaus boba ir neišsilavinusi mužikė su zero istorijos žinių ir supratimo apie meisto istoriją. "Ką aš galiu pasakyti", yra kažkokie "žydai" ir esam "mes, lietuviai". Biškį priminė žymųjį Lavrinovičiaus pasakymą Kaune 2003
Aiškėja, kas bus Sporto rūmuose: sprendimo projektas paruoštas, bet nepaskelbtas | 15min.lt
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąStraipsnis apie tai, kas bus su Sporto rūmais. Pats straipsnis nepasirodė labai įdomus, bet užkliuvo, kaip kalba Vilniaus vyr. architektė, į kurią turbūt ne aš vienas dėjau kažkiek vilčių. O kalba kaip turgaus boba ir neišsilavinusi mužikė su zero istorijos žinių ir supratimo apie meisto istoriją. "Ką aš galiu pasakyti", yra kažkokie "žydai" ir esam "mes, lietuviai". Biškį priminė žymųjį Lavrinovičiaus pasakymą Kaune 2003
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Gal geriau atsisuk įrašą ir pasiklausyk viską. "Ką galiu pasakyti" šiuo atveju yra tai, ką ji komitete tuo metu galėjo pasakyti, t.y. neatskleisdama per daug detalių, o ne "ką aš žinau" stiliaus teiginys.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąGeriau būtų už Sporto rūmų uždirbtus pinigus atstatyti Didžiąją sinagogą ir ten įkurti pagrindinį memorialą. Vietoj to turėsim įrodymą kiek pasaulio žydai turi įtakos trukdyti gyvenimą vietiniams.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Tai jau turim Paneriuose. Tada žydai irgi turbūt labai "trukdė gyvenimą" "vietiniams", ar ne?
Comment
-
Emphasis čia ne tiek dėl ką aš galiu pasakyti, o ant "mes lietuviai" ir jie "žydai". Suprask, Vilniaus žydai yra kažkokie "jie" t.y. ne mes.
Emphasis čia ant to, kad žydų bendruomenė šitame kontekste yra atskira grupė žmonių turinti kitus interesus, hence, lietuviai ir žydai.
Pabandžiau paaiškinti kaip pirmokui.
- 6 patinka
Comment
-
Tai jau turim Paneriuose. Tada žydai irgi turbūt labai "trukdė gyvenimą" "vietiniams", ar ne?
Šiaip būtų labai įdomu pamatyti planuojamą tokio memorialo turinį. Yra tekę susidurt su veikėjais nieko bendro neturinčiais su lietuva, tai buvo šventai įsitikinę, kad norim daryt koncertų salę ant genocido vykdymo vietos.
Gyvenimą trukdo kai norima paversti plotą miesto centre nenaudojama teritorijoje kurioje iš principo nieko negalima daryti. O tie kam labiausiai rūpi geriausiu atveju kokį kartą per gyvenimą aplankys šitą vietą. Ir tai dar klausimas.Paskutinis taisė mantasm; 2024.03.26, 16:53.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTurėsime didžiausią Pasaulyje memorialą žydų atminčiai atminti?"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Paneriai ne į temą. Kam būtų šitas memorialas - cariniais laikais maskolių valdžios rekvizuotoms kapinėms? Sovietmečio statyboms ant kapinių likučių po iškėlimo?
Šiaip būtų labai įdomu pamatyti planuojamą tokio memorialo turinį. Yra tekę susidurt su veikėjais nieko bendro neturinčiais su lietuva, tai buvo šventai įsitikinę, kad norim daryt koncertų salę ant genocido vykdymo vietos.
Gyvenimą trukdo kai norima paversti plotą miesto centre nenaudojama teritorijoje kurioje iš principo nieko negalima daryti. O tie kam labiausiai rūpi geriausiu atveju kokį kartą per gyvenimą aplankys šitą vietą. Ir tai dar klausimas."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąStraipsnis apie tai, kas bus su Sporto rūmais. Pats straipsnis nepasirodė labai įdomus, bet užkliuvo, kaip kalba Vilniaus vyr. architektė, į kurią turbūt ne aš vienas dėjau kažkiek vilčių. O kalba kaip turgaus boba ir neišsilavinusi mužikė su zero istorijos žinių ir supratimo apie meisto istoriją. "Ką aš galiu pasakyti", yra kažkokie "žydai" ir esam "mes, lietuviai". Biškį priminė žymųjį Lavrinovičiaus pasakymą Kaune 2003
Aiškėja, kas bus Sporto rūmuose: sprendimo projektas paruoštas, bet nepaskelbtas | 15min.lt
"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- 3 patinka
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
Na kaip nieko negalima daryt, zinoma savo pudeliuku ir haskiu sikint neiseis, bet poilsiui gamtoj su vaikais cia bus galima but. O atstacius sinagoga kelis muziejus butu galima ir uzdaryt.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Gal kažką maišau, bet buvo forumiuke diskusijų, kad pagal fundamentalistinių pakraipų nuomonę - papoilsiaut gamtoj su vaikais nepaeitų. Nebent tyliai ramiai praeit. O kai kurioms pakraipoms kaip suprantu ir konferencijų centras esamame pastate netrukdytų."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- 1 patinka
Comment
Comment