Puiku, kad susikurs tokia nauja erdvė Vilniuje. Beveik patinka, visgi man šioje vizualizacijoje kliūna tai, kad aplink skverą esančių pastatų pirmi aukštai yra aklini langai. Mano nuomone pirmuose aukštuose reikėtų aplink skverą įrengti kavinukes ir pan. Vasaros metu į lauką išnešti staliukus. Tuomet erdvė tikrai galėtų atrodyti labai gyvai.
Puiku, kad susikurs tokia nauja erdvė Vilniuje. Beveik patinka, visgi man šioje vizualizacijoje kliūna tai, kad aplink skverą esančių pastatų pirmi aukštai yra aklini langai. Mano nuomone pirmuose aukštuose reikėtų aplink skverą įrengti kavinukes ir pan. Vasaros metu į lauką išnešti staliukus. Tuomet erdvė tikrai galėtų atrodyti labai gyvai.
Taip, bet ten tie pastatai, tikėtina, tik užpildo erdvę. Jeigu (duok Dieve) Hanner vykdys ir tų pastatų arch. konkursus, tai tikrai bus pirmi aukštai prigrūsti kavinių
Cloud man žymiai labiau patiko, toks labiau futuristinis, be to, įsivaizdavau kad ten bus pagrinde juodi pastatai. Gaila... Juodas būtų gražiau. Tiktų ir prie dabar statomų, ir prie prokuratūros.
Tamstai maža pilkumos ir tamsumos ant Lietuvos?
Ne kapinynas, žmonėms reikia džiaugtis gyvenimu. Juoda labai efektyviai veikia žmones "išstumiant" iš aplinkos. Teisingai padarė kad pagaliau pakeitė spalvų paletę.
Juoda spalva yra solidi, "kieta" ir kol kas mažai buvo pas mus naudojama, todėl originali, o pastato atvira erdvė su kubais - futuristinė. Šita rusva medžio imitacija yra matyta jau daugybę kartų. Nieko naujo, nieko įdomaus, ir nepasakyčiau kad spalvos labai ryškios ar gyvos.
Jetus, vel ta pati diskusija. Visi jau apie tai issikalbejo, biznis deja nelabai demokratiskas, spresti gauna tik tie kurie deda piniga ir tie kurie yr atam suformuoti. Visi turi teise i nuomone, bet jau sitos diskusijos buta milijona kartu...
Aišku, čia jų reikalas, bet šokinėti iš džiaugsmo irgi nesinori, kai geresnis ir žymiai labiau ten derėjęs prie bendro konteksto projektas pakeičiamas į ne tokį gerą.
Kaip ten bebūtų, šitas irgi nėra tragiškas ir situaciją tame kvartale tikrai ženkliai pagerins.
Juoda spalva yra solidi, "kieta" ir kol kas mažai buvo pas mus naudojama, todėl originali, o pastato atvira erdvė su kubais - futuristinė. Šita rusva medžio imitacija yra matyta jau daugybę kartų. Nieko naujo, nieko įdomaus, ir nepasakyčiau kad spalvos labai ryškios ar gyvos.
As ne apie tai. As apie psichologija ir pasamone. Jei tamstai labai patinka juoda-puiku.
Taciau kaip jau minejau zmones naturaliai vengia tamsiu/juodu uzkampiu, juoda yra slegianti, emocijas supresuojanti spalva. Ne darbo metu tas kvartalas butu mires, nes laisvalaikiu mieliau yra eiti ten kur sviesu, spalvota, ivairu.
Comment