Parašė spirit
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus sporto rūmų ir Žalgirio stadiono teritorija
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąAtsižvelgiant į tai, kad LFF stadionas užpildytas būna labai retai, tai tai dar vienas stadionas "centro ištuštėjimo po darbo" tikrai neišpręs.
Gal net būtų surinktos lėšos naujam stadionui.
Kodėl sportininkai patys leido ten užaugti miškui?? Kada jį galima būtų pakrutinti? Kai pušys kaip Vingio parke užaugtų?
Comment
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąManai, kad priežastis kodėl jis retai pilnas yra dėl jo vietos?
Bet kaip suprantu, tai pagal tave Vilniui stadiono išvis nereikia?
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNe, aš taip nemanau. Taip, priežastys yra kelios. Taip, jis yra prastos būklės, bet didesnė problema yra tame, kad futolas pas mus vis dar nėra toks populiarus kaip vakaruose. Ką jau kalbėt apie tuos mačus kai geru oru susirenka gal tik koks dešimtadalis žiūrovų.
Nežinau iš kurio piršto šitą išlaužei, bet aš to nesakiau.
Comment
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąČia aš sulyginčiau su VT, kol bus požiūris į žmogų kaip į gyvulį, kad jam nereikia nei AC nei nieko tol normalūs žmonės ir nevažinės.
Parašė SulaGalima būtų teigti taip, kad net šiame stalininiame stadione būtų bent kelios aukšto lygio rungtynės per savaitę su ~50% užpildytomis tribūnomis, tai gal niekas net nebūtų kėsinęsis jo griauti.
Kodėl sportininkai patys leido ten užaugti miškui?? Kada jį galima būtų pakrutinti? Kai pušys kaip Vingio parke užaugtų?
Kitų dviejų klausimų aš visiškai nesupratau.
Comment
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąKai labai akcentuoji būtent tą, kad niekas nesusirenka, tai taip ir atrodo, kad jo išviso nereikia. O jei ir bus toliau kažkokios mokyklos lygio aikštelės tai ir toliau niekas nesirinks, mano nuomone.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąGalima būtų teigti taip, kad net šiame stalininiame stadione būtų bent kelios aukšto lygio rungtynės per savaitę su ~50% užpildytomis tribūnomis, tai gal niekas net nebūtų kėsinęsis jo griauti.
Kodėl sportininkai patys leido ten užaugti miškui?? Kada jį galima būtų pakrutinti? Kai pušys kaip Vingio parke užaugtų?Paskutinis taisė mag; 2017.02.28, 13:17.
Comment
-
Dideli ir gerai valdomi stadionai, skirti ne tik futbolui, bet ir didiesiems renginiams. Gerų vadybininkų valdomi stadionai, turi parduotuves, ofisus, sporto ir sveikatingumo klubus iš kurių generuoją didžiąją dalį pinigų.
Stadionas tik su tribūnomis ir tik futbolui visada bus nuostolingas.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTai aš ir nesakau kad nereikia nieko daryt. Tiesiog didelių stadionų poreikis Vilniuje nėra toks didelis kaip čia nekurie bando įteigt.
Žalgirio klubas garantuotai ten rengtų namų rungtynes. Plius visokie koncertai, atrakcijos ir t.t., čia jau renginių organizatorių reikalas, bet yra kažkur skaičiavimai, kad tai duotų grąžą. Pastatytų Haneris susitaręs su savivaldybę ar dar kuo nors ten tą stadioną ir pasibaigtų tos nesąmonės. Fantazijos ir lankstumo kažkam trūksta, nes tik abejotinos kokybės namus sugeba vystyti. Gal su laiku stt pasibels ir į hanerio duris, kaip kad beldžiasi į mgbaltiko.Paskutinis taisė geriantis; 2017.02.28, 13:19.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąAtsižvelgiant į tai, kad LFF stadionas užpildytas būna labai retai, tai tai dar vienas stadionas "centro ištuštėjimo po darbo" tikrai neišpręs.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąKitų dviejų klausimų aš visiškai nesupratau.
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąKa gi, panašu kad bandoma eiti link rezultato kad centre butų šiukšlynas o savivaldybė dar ir turėtų išlaidų baudų pavidalu. O stadioną reiktų ten visvien pamiršti. Nebus ten jo.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąbuvo ir busPost in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąbuvo ir bus
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąGerai, supratom ir išgirdom tavo nuomonę. LaisvasAš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąApie jokius didelius stadionus niekas nešneka. Šioje vietoje pilnai užtektų 10-15 tūkstančių talpos (kas yra mažiau negu vidutinio dydžio) stadiono. Aikštė ir tribūnos vietos daug neužima. Aplinkui potribūnines patalpas gali įrenginėti kuo nori - ofisais, parduotuvėmis, kavinėmis, viešbučiais ar kuo tik nori. Va Maskvoje nesenai atidarė 30 tūkstančių (vidutinio dydžio) stadioną, matosi kaip viskas suintegruota.
Atvaizdas
Žalgirio klubas garantuotai ten rengtų namų rungtynes. Plius visokie koncertai, atrakcijos ir t.t., čia jau renginių organizatorių reikalas, bet yra kažkur skaičiavimai, kad tai duotų grąžą. Pastatytų Haneris susitaręs su savivaldybę ar dar kuo nors ten tą stadioną ir pasibaigtų tos nesąmonės. Fantazijos ir lankstumo kažkam trūksta, nes tik abejotinos kokybės namus sugeba vystyti. Gal su laiku stt pasibels ir į hanerio duris, kaip kad beldžiasi į mgbaltiko.
Vizulkės: http://www.yorkcommunitystadium.co.u...stadium-plans/
https://en.wikipedia.org/wiki/York_Community_Stadium
tiesa mane tas Avulio užsispyrimas stebina - bent paimtų pasakytų: aš sumokėjau už žemę tiek ir tiek, planuoju statyt tiek ir tiek ir uždirbt tiek ir tiek, bet OK pasvarstykim kas čia su tuo stadionu gali gautis, kiek savivaldybė gali primest, kiek LFF, kiek Žalgiris/Trakai, KKSD, crowdfunding, kiek čia iš nuomos galim gaut, gal kokia didelė kompanija norėtų pavadinimą nupirkt... ne blt jokios diskusijos. Sklypas lyg ir 8ha, stadionui užtenka 2ha - statytų likuosiuose ką tik nori ir vargo nematytųYou can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
Comment