Parašė nomad
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus sporto rūmų ir Žalgirio stadiono teritorija
Collapse
X
-
Parašė nomad Rodyti pranešimąTaip, čia beveik analogiška situacija Juodkrantės nugriauto restorano istorijai, ko pasekoje Neringos Savivaldybė ir Aplinkos Ministerija turėjo mokėti virš milijono eurų nuostolių savininkams.
Hanner buvo sukurti teisėti lūkesčiai (nesvarbu, net jei ir neteisėtais 1999 metais priimtais sprendimais), dėl to už Hanner visus ten jau sudėtus pinigus valstybė turėtų atlyginti. Administraciniai teismai čia turėtų būti Hanner pusėje.
Bet šiaip jau, galų gale, ši istorija demonstruoja ir Hanner pataupymą ant teisininkų - nuo viso to galima buvo apsidrausti geriau paruošiant nuomos sutartis ...Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimą/\ ten stadionui ne vieta. Stadionas bus šalia akropolio. O prie gedimino pilies turi būti urbanizuota erdvė. Taškas.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąBet esmė yra kaip ir tame, kad Hanner pirko stadiono sklypą su pastatais ir nuomos sutartimi. Jie nesudarinėjo sutarčių dėl nuomos, jie jas tiesiog nusipirko kartu su visu paketu.
Tai kas valstybėje juos išduoda?? O taip pat ir kontroliuoja??
Jeigu valstybė sugeba kažkokiuose tai soduose, miesto užkampyje, neleisti statyti.
Kitą kartą kažkas gaus leidimą nugriauti Gedimino pilį, ją griaus po truputį. Po metų kitų kažkas sureaguos, atšauks, lieps "atstatyti"...
Durnyno verta sistema.
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąGeriantis, apie ta jautruma kalbek uz save, o ne uz visus vilniecius.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąVisai pritariu. Stadionui pačiame miesto centre tikrai ne vieta. Belieka pabaigti statybas prie Akropolio ir viskas.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąBet esmė yra kaip ir tame, kad Hanner pirko stadiono sklypą su pastatais ir nuomos sutartimi. Jie nesudarinėjo sutarčių dėl nuomos, jie jas tiesiog nusipirko kartu su visu paketu.There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimąTaigi, geri teisininkai būtų geriau patarę ne "pirkti", o toliau "nuomoti" tą žemę ... NŽT/Savivaldybė tikrai būtų sutikę su tokiu dealu. Nebūtų dabar šitų problemų ...
O leidimus išdavė savivaldybė gi. Ir tie leidimai kaip ir teisėti, niekas jų neginčija. Hanneris teisėtai griovė stadioną, teisėtai dabar stato viešbutį (ir dar du mėnesius teisėtai galės statyti).
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąAčiū už pastebėjimą. Yra dar Vilniuje tebegyvenančių ir tų, kurie tas trispalves plėšė ir mindė. Tiems mano praeitas postas netaikytinas.
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąIš kur jūs taip imat ir nusprendžiat kur vietą stiklainiams, o kur vieta stadionui? Pas kitus gal nuomonė (tik samdytų ekspertų nuomonės nekiškit) priešinga? Gal geriau statyti stiklainius ant Ozo kalno, o stadioną Rinktinės gatvėje?
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąNusprendžiu labai paprastai. Stadionas didumą laiko stovi tuščias, tik retkarčiais sulekia minia pasižiūrėti kaip 11 buhajų nepasidalina kamuolio ir viskas. Gyvenami namai tai ne tik stiklainiai kaip sakot bet ir gyventojai juose. O tie gyventojai vaikšto po centrą pėsčiomis, eina į kavines ir restoranus, slankioja po parduotuves ir atgaivina miesto centrą.
Comment
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąJūsų poste gyventojus pakeitus stadiono lankytojais, sirgaliais taip pat viskas labai gražiai tiktų. Nėra čia labai ką plėstis, mano galva stadionui vieta čia ar kitur prie miesto širdies yra ideali. O vat prie akropolio po renginio ar prieš renginį tai nežinau ką veikti, išskyrus akropolį.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNa, galima kelti kitą klausimą. Pavyzdžiui, kaip stadione vykstantys koncertai arba rungtynės paveiktų netoliese esantį trapų Gedimino kalną, kuris kenčia nuo visų vibracijų (net gi fejerverkų kiekį reikia limituoti per Naujuosius). Plius kaip į stadione vykstančias rungtynes reaguotų aplinkinių namų gyventojai.
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąAčiū už pastebėjimą. Yra dar Vilniuje tebegyvenančių ir tų, kurie tas trispalves plėšė ir mindė. Tiems mano praeitas postas netaikytinas.
Parašė k0fisJūsų poste gyventojus pakeitus stadiono lankytojais, sirgaliais taip pat viskas labai gražiai tiktų. Nėra čia labai ką plėstis, mano galva stadionui vieta čia ar kitur prie miesto širdies yra ideali. O vat prie akropolio po renginio ar prieš renginį tai nežinau ką veikti, išskyrus akropolį.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTai turim LFF stadioną, kuris yra netoli senamiesčio ir kuris užpildytas būdavo gal tik per rinktinės varžybas. Antro stadiono miesto centre tikrai nereikia.
Comment
-
Parašė mag Rodyti pranešimąVa va, o po to tokie žinovai ir taip pat tokiais klausimais kaip "stadionui miesto centre ne vieta" skundžiasi, kad po darbo miesto centras
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąAtsižvelgiant į tai, kad LFF stadionas užpildytas būna labai retai, tai tai dar vienas stadionas "centro ištuštėjimo po darbo" tikrai neišpręs.
Aš manau, kad dėl to, kad jis apgailėtinas ir kaip nė kartą parodė praktiką, per prastą orą ne tik su šeima neateisi bet ir renginiu normaliai nepasimėgausi.
Bet kaip suprantu, tai pagal tave Vilniui stadiono išvis nereikia?
Comment
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąJei LFF būtų normalus stadionas tada taip, dabar tai lenkijos miestelio komandos lygio stadionas.
Comment
Comment