Už šitą viešbutį Hanneriui dedu pliusą. Atrodo geriau, o ir sudėtingesnės konstrukcijos, nei planuojamas prie technikos muziejaus. Nesu tikras dėl juodos spalvos, gal kiek depresyvi, beto šalia juoda prokuratūra, tai ateities pastatus derinant jie aplinkos gali gautis daug juodulių nors gal ir gerai, nežinau.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus sporto rūmų ir Žalgirio stadiono teritorija
Collapse
X
-
Kažkoks keistas tas interviu su mintim, kad "statysim tik tam, kad statyt". Nusipirkom teritoriją, bet konkrečiai kaip ir nežinom, ką su ja daryt. Įkišim viešbutį, ten keliolika administracinės paskirties pastatų nors Vilniuje jų jau greitu metu bus ir taip perteklius (ką jau kalbėt, kad Quadrum nevysto vienos dalies). Be to (rašoma atskirai, kas mokykloj neįsidėmėjot) dar kalba apie kokybę (nors visi žinom jų pastatai toli gražu ne architektūriniai šedevrai). Nenoriu pasirodyt kaip pesimistas, bet Avuliu aš nepasitikiu. Nieko išskirtinio čia nebus.
Comment
-
Parašė _rB_ Rodyti pranešimądar kalba apie kokybę (nors visi žinom jų pastatai toli gražu ne architektūriniai šedevrai).
Parašė _rB_ Rodyti pranešimąAvuliu aš nepasitikiu.blaivumas išlaisvina
Comment
-
Na, jeigu bus naudojama Natkevičiaus kvartalo koncepcija, tai galim būti ramūs, kad Žvėryno namų nebus. Aišku, tai nesumenkina tikimybės, kad šio išdėstymo pastatai turės Žvėryno namų apdailą
Man labiausiai žiūrisi "Flexi Forma" pastatas. Ypač paprastas, daug stiklo, bet kažkuo savitas ir ramus.
Comment
-
Paskaiciau. Paziurejau. Panasu, kad Natkeviciaus darbas, kaip ir Ambraso, netelpa i nurodyta konkurse sklypa. Kuris skirtas viesbuciui. Tokiu budu pazeidzia konkurso salygas. O salygose apibrezta: jei darbas neatitinka salygu su tam tikra proc paklaida- jis nepriimamas. Is to daroma isvada, jog konkursas atliktas formaliai. Dalyviai apgauti. Aj, ir dar vienas- turejo viesai visus darbus pristatyti lyg vasario menesi. To irgi neivyko. Gal archrumai pasiaiskins kas ten ir kaip su pazeidimais.
Comment
-
Deja, bet Natkevičiaus viešbutis mane truputi baugina ta cargo military poetika + dar tos autocitatos autocitatos...
Kaip ten bebūtų, gal geriau taip, nei eilinė profesionali banalybė, ar neeilinė neprofesionali pretenezija (net neminėsim mane giliai traumavusio žydo pavardės)blaivumas išlaisvina
Comment
-
Ištiesų viešbučio nugalėtoją aš būčiau tą patį rinkęs, ką ir pasirinko. Visgi bandoma ieškoti kažkokių unikalesnių sprendimų. Tas atitrūkęs nuo žemės fundamentas ir technologiškai turėtų būti gan sudėtingas, kaltinti, kad pasirinko pigiausią variantą jau nebeišeina. Panašus pakilimas buvo planuojamas Green Hall II pirminiame deimanto projekte, šiokia tokia analogija yra ir Quadrume, tačiau šitas man atrodo įspūdingesnis, ypač jeigu sužais su apšvietimu.
Comment
-
O kur ten zydai? Nemaciau tokiu.
Man Natkeviciaus projektas primena North Star biuru pastata. Labai primena.
Parašė Zosys Rodyti pranešimąDeja, bet Natkevičiaus viešbutis mane truputi baugina ta cargo military poetika + dar tos autocitatos autocitatos...
Kaip ten bebūtų, gal geriau taip, nei eilinė profesionali banalybė, ar neeilinė neprofesionali pretenezija (net neminėsim mane giliai traumavusio žydo pavardės)
Comment
-
Parašė Hanuman Rodyti pranešimąO kur ten zydai? Nemaciau tokiu.
Man Natkeviciaus projektas primena North Star biuru pastata. Labai primena.
Comment
-
Tik dabar supratau apie ka cia kalba. Stabdau, stabdau.
Ir as likau traumuotas. Prisipazistu.
Parašė Zosys Rodyti pranešimąDeja, bet Natkevičiaus viešbutis mane truputi baugina ta cargo military poetika + dar tos autocitatos autocitatos...
Kaip ten bebūtų, gal geriau taip, nei eilinė profesionali banalybė, ar neeilinė neprofesionali pretenezija (net neminėsim mane giliai traumavusio žydo pavardės)
Comment
-
Na.. Galim sakyt, gerai, kad bent renovuos. Bet pats pastatas tiek jo vidus tikrai nejaukus, ten gali daryt terasas, apželdint stogą arba daryt skate park at to stogo - vis tiek ta išsikišus dalis yra atgrąsi ir in your face. Žiūrėsim, koks bus galutinis rezultatas. Man nebent priestatas kairėje įdomiai atrodo, atkartoja tuos šoninius langus. Bet kokiu atveju visai tai teritorijai reikia šitos mergaitės į svečius ir tada daryt viską nuo nulio.
Comment
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimąNa.. Galim sakyt, gerai, kad bent renovuos. Bet pats pastatas tiek jo vidus tikrai nejaukus, ten gali daryt terasas, apželdint stogą arba daryt skate park at to stogo - vis tiek ta išsikišus dalis yra atgrąsi ir in your face. Žiūrėsim, koks bus galutinis rezultatas. Man nebent priestatas kairėje įdomiai atrodo, atkartoja tuos šoninius langus. Bet kokiu atveju visai tai teritorijai reikia šitos mergaitės į svečius ir tada daryt viską nuo nulio.
Atvaizdas
Comment
-
Tik aš labai viliuosi, kad tos trys šlykščios "VCC", pavaizduotos vizualizacijose ant Sporto rūmų fasado dešinio viršutinio kampo, ir išliks vizualizacijose, nes tai tik darko pastatą. Atrodytų kaip totalus nesusišnekėjimas tarp architektų ir grafikos dizainerių. Vien pakeitus šriftą į kokį nuosaikesnį vaizdas žymiai pagerėtų. Nacionalinė dailės galerija yra puikus pavyzdys šiuo atveju, kaip tekstas gali puikiai derėti su architektūra.
Comment
-
Vilniuje pradėtas griauti legendinis „Žalgirio“ stadionas
Skaitykite daugiau: http://bustas.lrytas.lt/nekilnojamas...tm_medium=Copy
Comment
Comment