Parašė Creatium
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus sporto rūmų ir Žalgirio stadiono teritorija
Collapse
X
-
Parašė ultra laverdi Rodyti pranešimąRytas. Šlapia. Miglos. Tiltas. Upė.
www.airfoto.lt
Comment
-
Parašė Ramūnas kns Rodyti pranešimąSmagu miestiečiams- apleistu monstru miesto centre pasirūpins šalies valdžia ir Vilniaus savivaldybei nereikės „spaustis“ Vakar tūkstantmečio tiltas, šiandien koncertų rūmai, o ryt futbolo stadionas ar Tauro kalnas ir miestas bus tvarkingas. Juk pastatyti tiltą per plačią upę, ar areną, ar kokį apleistą monstrą- viešbutį pabaigti net ir didelio miesto savivaldybei ne pagal kišenę.
Comment
-
Griauna Teatro areną ir ruošia vietą prabangiems apartamentams
<..>
Gavęs leidimą statyti butus, A. Avulis ketina imtis likusios ir didžiosios Žalgirio stadiono teritorijos dalies. „Ten yra daugiau nei 6 ha, kuriuos užima stadionas. Šioje teritorijoje pirmiausiai ketiname statyti viešbutį, bet jo projektuoti dar nesame pradėję“, – pasakojo verslininkas ir pridūrė, kad pavadinimo jam dar nėra sugalvojęs. Tačiau, jo teigimu, visas projektas bus labai didelis: bus apie 140 tūkst. kv. m komercinės paskirties patalpų, o jų statyba truks 10 metų. Šių darbų pradžia numatyta kitų metų viduryje.
<..>
Comment
-
Šalia Žalgirio stadiono kitoje Rinktinės g. pusėje baigia valyti teritoriją.
Teritorija tai nemaža. Ji taip pat Avuliui atiteko?
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąOriginali konstrukcija, net gaila, kad nugriovė.
Bet šiaip tai sunkiai suprantama savivaldybės strategija. Iš ledo rūmų padaryti bile ką (parduotuvę). Tuomet pastatyti naujus ledo rūmus kažkur tarp daugiabučių, vietoj to, kad eksploatuotų šituos ir taip į centrą pritrauktų daugiau žmonių leisti laisvalaikį.
Kaži ar tie naujieji ledo rūmai dar yra, ar ten irgi jau kokia išparduotuvė padaryta?Paskutinis taisė Rimas_OK; 2015.11.11, 16:26.
Comment
-
Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimąŠita architektūra įspūdį kėlė dar apsipirkinėjant Tomas Philipse
Bet šiaip tai sunkiai suprantama savivaldybės strategija. Iš ledo rūmų padaryti bile ką (parduotuvę). Tuomet pastatyti naujus ledo rūmus kažkur tarp daugiabučių, vietoj to, kad eksploatuotų šituos ir taip į centrą pritrauktų daugiau žmonių leisti laisvalaikį.
Kaži ar tie naujieji ledo rūmai dar yra, ar ten irgi jau kokia išparduotuvė padaryta?
Aš nematau tikslo miesto centre laikyti kažkokias arenas ar net stadionus.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąVeikia ir gana sėkmingai: http://www.pramoguarena.lt/
Aš nematau tikslo miesto centre laikyti kažkokias arenas ar net stadionus.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąVeikia ir gana sėkmingai: http://www.pramoguarena.lt/
Aš nematau tikslo miesto centre laikyti kažkokias arenas ar net stadionus.Paskutinis taisė feex; 2015.11.13, 09:14.
Comment
Comment