Rerikia Avuliui pasakyti, kad dar viena nebloga vieta dėžutėms atsiraqdo.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus sporto rūmų ir Žalgirio stadiono teritorija
Collapse
X
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąKą gi ką gi nevykėliai gavo antrą šansą puikiomis sąlygomis. Tegyvuoja gailestingoji sostinės valdžia. Po trumpos susižvalgymo pauzelės prognozuoju pasipiliant atsinaujinančius lūzeriškus verksmus neva vėl kas blogai.Jeigu esu neteisus tai tebūnie darbinga ramybė eteryje.
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąRerikia Avuliui pasakyti, kad dar viena nebloga vieta dėžutėms atsiraqdo.
O jei rimtai, tai nežinau ar ten pakanka vietos kokių 8-10 tūkst vietų stadionui.
Reiktų dar lygiagrečią gatvę nuo Maximos Bazės nutiesti.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąBlogas sklypas - labai toli nuo Gedimino pilies.
O jei rimtai, tai nežinau ar ten pakanka vietos kokių 8-10 tūkst vietų stadionui.
Reiktų dar lygiagrečią gatvę nuo Maximos Bazės nutiesti.
Beje, kada Maskvos namus ims visuomenės poreikiams?Paskutinis taisė evvt; 2016.11.20, 14:33.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimą/\ Labai ačiū už nuotrauką.
Laikas grįžti į projekto temą.
Paskutiniai keli puslapių diskusijos buvo labiau verti vietos kažkur "Prospekte"
Comment
-
Man jau ne pirma karta kyla abejones del sito forumo moderatoriu objektyvumo. Dabar busiu nubaustas kokia nors korta ar ispejimu uz nuomones reiskima kaip senais gerais sovietiniais laikais.
Diskusija del stadijono atstatymo ar neatstatymo yra tiek pat aktuali kiek diskusija apie viesbucio kranus ar pozeminius parkingus. As neesu uz atstatyma, bet neesu ir uz cenzura.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąTemos pavadinimas irgi turėtų keistis, nes žmonės klaus: "Kokio dar Žalgirio stadiono? Nieko apie tokį nežinau". Diskutuota dėl jo atstatymo, gal nėra visai ne į temą...
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąBeje, lyg tarp kitko pasižvalgiau po senus žemėlapius kitoje forumo temoje. Nors oficialiai teigiama, kad stadioną "pastatė" vokiečių belaisviai po antrojo pasaulinio karo, bet tai galima būtų pavadinti veikiau "rekonstrukcija", nes 1935-1944 metų žemėlapiuose yra pažymėta stadionas ar aikštė. Netgi radau 1925 metų planą, kur matosi kažkoks apskritimas pievoje. Taigi funkcinė erdvė susiformavo prieš beveik šimtą metų.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Šiaip futbolo sirgalių planą sudarinėjo irgi ekspertai, tai čia kažkoks ekspertų mūšis gaunasi Ir Avulis meluoja, kad klausimas dėl stadiono buvo išspręstas - klausimas buvo sprendžiamas, bet buvo sprendžiamas kreivai ir iki galo nebuvo išspręstas, o kodėl taip įvyko? - gal pinigų otkatilino per mažai? čia jau Avuli, klausk tų kurie prastai įvykdė zadanija, o ne pyk ant futbolo sirgalių, kurie visai suprantamai nori turėti patogią vietą futbolui žiūrėti.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąAtleiskit, bet aš tokioje prestižinėje miesto vietoje nenorėčiau tokios architektūros matytAš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąČia ne architektūrą norima parodyti, o tai kad stadionas skirtas tik futbolui neužima daug vietos ir jį įkomponuoti galima tokioje vietoje, kaip kad ir parduotuvės stogas ar pan. Reikia tik noro ir fantazijos.
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąČia ne architektūrą norima parodyti, o tai kad stadionas skirtas tik futbolui neužima daug vietos ir jį įkomponuoti galima tokioje vietoje, kaip kad ir parduotuvės stogas ar pan. Reikia tik noro ir fantazijos.
O šiaip variantas įdomus. Suderinus fasadus galėtų atrodyti tikrai neblogai. Tik kaina matyt neblogai išgąsdintų
Comment
Comment