Nebus transporto problemu? Juos labiau link Kariotiskiu reiketu grusti.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus sporto rūmų ir Žalgirio stadiono teritorija
Collapse
X
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąArvydas Avulis visas ministerijas siūlo perkelti į Žalgirio stadioną
Kažkada čia jau buvo minėta šita idėja, dar pačioje pradžioje kai vyko kalbos apie Hanner įsigijimą.
Pati idėja labai gera.Paskutinis taisė Lettered; 2016.11.16, 13:37.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąNebus transporto problemu? Juos labiau link Kariotiskiu reiketu grusti.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąIdealus planas, nusiperki pigiai iš valstybės sklypą su DP numatytu stadionu, tada paketi paskirtį, nes gi ten reikia minsiterijų kompleko, valstybinės svarbos objektas ir tada brangiai tą patį skypą su projektu parduodi be jokio konkurso atgal valstybei.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąO kam valstybei pirkt? Gali laisvai nuomotis biurus, kaip ir visi kiti. Tuomet persikėlimui net nereikės kažkokių šimtų milijonų. O pardavus pagrindinėse vietose esantį turtą, žiūrėk, gal net ir į pliusą išeitu.
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąTik gink Dieve nebereikia ten jokio stadiono. Reikia toj vietoj prabangaus, solidaus ir tviskančio kvartalo su viešbūčiais, vc ar vyriausybinius pastatais ar pan.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąTik gink Dieve nebereikia ten jokio stadiono. Reikia toj vietoj prabangaus, solidaus ir tviskančio kvartalo su viešbūčiais, vc ar vyriausybinius pastatais ar pan.
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąTaigi ir stadionai žinok būna prabangūs, tviskantys ir solidūs, o ne tik viešbŪčiai
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąTik gink Dieve nebereikia ten jokio stadiono. Reikia toj vietoj prabangaus, solidaus ir tviskančio kvartalo su viešbūčiais, vc ar vyriausybinius pastatais ar pan.
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąprabangaus ir brangaus nieks nestatys nes ir pigiausio iš pigiausių kol kas nesišviečia turėt. O plotą rezervavus stadionui, marinuot tą teritoriją dar minimum 10-čiai metų(čia yra tai tai ką pasiektų nostalginiai futbolo aistruoliai laimėjimo atveju ), miestui nėra nei tikslinga nei naudinga. Taigi duok Die kad nebūtų ten jokio stadiono.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Statyti stadioną tokioje vietoje, kur kelių infrastruktūra ypač ribota, būtų tikras nesusipratimas. Skirtingai nuo ofisų ir gyvenamųjų namų, kur žmonių srautai daugmaž po lygiai išsidalina per visą dieną, tai stadionas vienu metu pritrauktų masę žmonių, kas reikštų eismo paralyžiavimą. Nacionalinis stadionas yra visomis prasmėmis svarbesnis, tinkamesnis ir šalia normalesnės kelių infrastruktros. Statyti du i stadionus iš karto būtų nesąmonė, kaip ir Žalgirio stadionui teikti pirmenybę prieš Nacionalinį. Pamirškit tą Žalgirio stadioną - jo nebus bet kokiu atveju, ypač kai Nacionaliniam stadionui jau yra numatyti pinigai iš ES fondų.
Comment
-
Pritariu apriori nuostolingam stadionui tokioje vietoje ne vieta. Ir iš vis abejoju ar ten taip jau ir įrašytas būtent futbolo stadionas, greičiausiai visuomeninės-sporto paskirties objektas tai užteks kokį sporto klubą ar petankės žaidimo aikštelę suorganizuoti ir viskas bus 'pagal popierius'
Comment
-
Nesusiparalyžuokit savo smegenų galvodami tik apie eismą. Kai turim kaimietišką kultūrą visur grūstis su savo niekingais automobiliais tai taip ir turim galvoje tik vieną mintį - kur padėti savo "brangiausiąjį". Susiparalyžuoja tas eismas kasdieną po du kartus toje vietoje ir niekas dar nenudvėsė. Šnekate visiškai siaura prasme. Vilniuje reikėtų 10 stadionų, kad atsirastų bent jau kažkokia kultūra, ne vien tik tūpas instinktas "kur priparkinti auto". Ir jeigu prioritetas yra dėžučių kvartalas vietoje kultūros objekto - tai kam tada ir diskusijas kelti?Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Tikrai nesuprantu iš kur tiek stadiono gynėjų. Nebuvęs Lietuvos futbolo varžybose, bet spėju sirgalių ten būna kokia 300, o jie nori du stadionus statyti vienam mieste. Ir dar tikisi, jog privatus investuotojas savo pinigus į tokią nesamonę kiš. Jokio finansinio racionalumo. Plius vieta tikrai netinkama. Per artimiausius 600 metų tegul pastato stadioną Šeškinėje. Ir noriu priminti, jog Lietuva - krepšinio šalis (nors jo taip pat nežiūriu).
Comment
-
Pritariu, apie žalgirio stadioną net neverta diskutuoti, nebent pirmiau žmones kultūros išmokytumėm kaip reikia be mašinų važinėti. Tik neaišku su kuo, nes vien viešasis transportas tokių srautų irgi neatlaikytų. Galėtų žmonės plačiąja prasme mokytis kultūringai tokiu oru, kaip dabar, pėščiom iš Lazdynų vaikščioti.
Comment
-
Norėčiau gal apšviesti kai kuriuos - futbolo sirgaliai nori futbolo stadiono Rinktinės gatvėje, o Šeškinės daugiafunkcinio neaiškaus komplekso su galimybe pasišildyti ES piniguose nori visų pirma valdžia, o po to vaikų darželio auklėtiniai, bibliotekos skaitytojai, muziejininkai, ir eilės pabaigoje laukia lengvosios atletikos, futbolo ir koncertų mėgėjai, taip, kad nereikia Šeškinės priskirti išskirtinai futbolo mėgėjams.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Na ar reik būtent tokioj vietoj miesto stadiono čia jau "skonio" ar požiūrio reikalas. Ar reik antro nemažo stadiono, jeigų bus ant Šeškinės kalno gal rimtesnis argumentas.Bet kai ypač pabrėžiama, kad tai sukeltų eismo problemas man kelia ir abejonių šiokių tokių. Ar tikrai jau taip blogai būtų? Paskutinės varžybos tame stadione buvo turbūt kokiais 2006 metais. Gatvės užsikimšo? Žinoma daug laiko praėjo, bet ar jau ant tiek būtų blogesnė situacija nei tada? Kai susirenka pilnas LFF stadionas(~5000) nebūna ten tragedijos, o vieta tai juk prastesnė
Comment
Comment