Nelabai matyti parkavimo vietų svečiams ar komercinių patalpų klientams. Jie juk negalės naudotis požeminiu parkingu. Nesimato ir paties įvažiavimo į jį.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus sporto rūmų ir Žalgirio stadiono teritorija
Collapse
X
-
Parašė Xmaster Rodyti pranešimą
Arba detalusis planas yra neapgalvotas arba architektai nelabai ieškojo kaip tokią formą apžaist
Comment
-
Jo, man tas irgi nepatiko. Toks vos ne kioskeliai. Jau geriau tada padarytų pailgą aikštę, pastatytų kokių skulptūrų.
Pats jo projektas man per daug statiškas ir negyvas atrodo. Pastatų dizainas gal ir nieko, bet pats išplanavimas ir pastatų masyvumas, bei vienodumas priduoda neigiamo įspūdį. Bent jau man. Nesinorėtų ir tokių bulvaro tipo atskyrimų, įdomiau būtų Senamiesčio gatvių tinklo "atkartojimas", ką siūlė kiti architektai sklypo koncepcijos konkurse.
Comment
-
Parašė Xmaster Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė felar Rodyti pranešimąKaip ir reikėjo tikėtis dar vienas eilinis daugiabučių rajonas pačiam centre. Tuoj Vilnius bus kaip koks Kaliningradas. Spėju tas kiemas dar bus atitvertas tvorom (kaip kokioj čičmekijoj), kad būtų "saugi kaiminystė" ir miesto gyventojams reikės žygiuot kilometrą aplink, kad praeit pro šitą nesąmonę.
Comment
-
Parašė felar Rodyti pranešimąKaip ir reikėjo tikėtis dar vienas eilinis daugiabučių rajonas pačiam centre. Tuoj Vilnius bus kaip koks Kaliningradas. Spėju tas kiemas dar bus atitvertas tvorom (kaip kokioj čičmekijoj), kad būtų "saugi kaiminystė" ir miesto gyventojams reikės žygiuot kilometrą aplink, kad praeit pro šitą nesąmonę.
Vat pavyzdžiui išsižiojo visažinis lietuvis ir pasapaliojo kažką apie 'Kaliningradą' ar 'Čičmekiją' ir šast atsirado Analogijų Policija ir momentaliai nuskraidino jį tiesiai į Kaliningradą, o po to - į jo minėtą 'Čičmekiją'. Įdomų ką ten pakankamai pabuvojęs mūsų ekspertas-lietuvis kalbėtų apie Vilnių, uh?Paskutinis taisė nomad; 2016.02.23, 21:31.There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
Parašė Xmaster Rodyti pranešimąPaskutinis taisė nomad; 2016.02.23, 21:34.There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimąKažkada esu svajojęs, kad tokiems passive aggresive personažams kaip dauguma lietuvių labai geras šaltas dušas - vienintelis galintis juos išvaduoti nuo frustracijos ir grąžinti į realybę - būtų Analogijų Policija.
Vat pavyzdžiui išsižiojo visažinis lietuvis ir pasapaliojo kažką apie 'Kaliningradą' ar 'Čičmekiją' ir šast atsirado Analogijos Policija ir momentaliai nuskraidino jį tiesiai į Kaliningradą, o po to - į jo minėtą 'Čičmekiją'. Įdomų ką ten pakankamai pabuvojęs mūsų ekspertas-lietuvis kalbėtų apie Vilnių, uh?
Comment
-
Kazkada forume Kaustos daugiabuciai Raitininku gatveje buvo labai gailiai apraudojami. Laikas parode kad tai vienas geriausiu daugiabuciu projektu Vilniuje. Sitas atrodo net geriau jei tik nepagailes pinigu aplinkos sutvarkymui. Apdaila atrodo turetu buti kokybiska, architektura ne nuobodi, idomiu formu.
Siek tiek kita tema Zinant kad Lietuvoj tiek daug misku ir medienos ganetinai keista kodel mediena nenaudojama daugiabuciu fasadu dekoracijose Pvz kaip cia?
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimąArgumentai išdėstyti šiek tiek aukčiau. Prognozuoju, kad šitas Hanerio projektas realybėje atrodys žymiai geriau, nei renderiuose. Ir tikrai žymiai geriau už viską, kas ten dabar yra aplink.
Man net Pušų terasos atrodė gražiau vizualizacijose, negu šitas Hannerio:
Comment
Comment