Parašė kasparas.v
Rodyti pranešimą
Helsinkis, Kopenhaga, Oslas, Amsterdamas/Roterdamas, Talinas etc. - tai turi buti siekiamybė. Nematau priežasčių, kodėl dėl to reikėtų užsipulti. Iš esmės norima tik kokybiško užstatymo ir architektūros. Sporto rūmų teritorija, pasikartosiu, nėra priemiesčio teritorija, kuriai nėra keliami ypač dideli reikalavimai. Man šita teritorija, tiesą pasakius, yra svarbesnė nei NMC Konstitucijos Prospekte. O norisi tik gero dizaino. Originalių sprendimų. Ir dar geresnės architektūros.
Tai nebuvo akmuo į architektų daržą iš mano pusės, priešingai, vystytojas (Avulis) yra atsakingas už finansavimą ir vystymą, tad nuo to daug kas ir priklauso. Visgi, pvz, Ambrasas neretai pasireiškia kaip randantis sprendimus (Banko ofisas Rygoje), kai sugeba kažką sukurti galbūt neturėdamas nerealaus biudžeto (ką turi tarkim danai ar olandai, nors ten galioja bendras suvokimas ir nerašytos taisyklės ką ir kaip reikai dayti). Tad aš palauksiu kitų darbų. Su tokia teritorija geriau neskubėti ir rasti patį geriausią sprendimą.
Beje, Helsinkuo Central Pasila atrodo labai gerai.
edit: stiklas yra gerai, labai gerai, bet man norėtųsi ir akmens. Pas mus plytos nuvertintos ;/
Comment