Teatro arenos likučiai:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus sporto rūmų ir Žalgirio stadiono teritorija
Collapse
X
-
Trumpai apibendrinant...
Pirma statyti planuoja viešbutį. Investicijos ~15 mln. eurų planas.
Architektūriniame konkurse nurodoma, kad reikia vadovautis šiuo konceptualiu teritorijos projektu arba kitu vienu iš kūrybinių dirbtuvių projektu.
„Hanner“ skelbia architektūros konkursą viešbučiui
Dalyvių registracija vykdoma iki gruodžio 4 d., o darbų bus laukiama iki 2016 m. vasario 1 d. Detalios konkurso taisyklės bus skelbiamos „Hanner“ svetainėje.
Darbus vertins komisija, trys geriausi bus apdovanoti piniginėmis premijomis. Konkursui pasibaigus, planuojama pradėti viešbučio projektavimo darbus, o statybos darbų pradžia numatoma 2016 m. vasarą.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąTrumpai apibendrinant...
Architektūriniame konkurse nurodoma, kad reikia vadovautis šiuo konceptualiu teritorijos projektu arba kitu vienu iš kūrybinių dirbtuvių projektu.
Atvaizdas
„Hanner“ skelbia architektūros konkursą viešbučiui
Ar nebus čia tas prabangus viešbutis - Hilton? Buvo kalbų, kad jis bus kitoje gatvės pusėje, bet tos kalbos nutilo. O čia Hanner skelbia apie prabangų viešbutį.
Nežinau, ar Hanneries tiek merks pinigų. Belieka džiaugtis, kad viskas daroma su Architektū Sąjungos kontrole ir nebus prastumta piguma.
Comment
-
Parašė Ghetto1 Rodyti pranešimąNemanau kad Lietuvos architektai sugebės išspaust kažką gero ,nes jie prie pigumo pripratę.Ir įdomu ,kas dėsis gatvėse kai bus įgivendintas projektas + dar nmc pasipildys dangoraižiais.
Kas mane šiuo metu neramina, tai kad nepasiliekama prie vienos plėtros schemos, o blaškomąsi tarp visų esamų erdvių sutvarkymo pasiūlymų.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąKas mane šiuo metu neramina, tai kad nepasiliekama prie vienos plėtros schemos, o blaškomąsi tarp visų esamų erdvių sutvarkymo pasiūlymų.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNa, nelabai yra blaškomasi. Nurodoma pagrindinė schema, kuria reikėtų vadovautis. O jeigu architektai kažkurie su ja visiškai nesutinka, gali imtis kitų. Bet pagrindinei, kaip suprantu, bus teikiamas prioritetas.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąNu ačiū už komplimentą aišku, bet nesutikčiau su tokia nuomone. Pradėkim nuo to, kad kai kuriais(o tai yra beveik visais) atvejais geriausi sprendiniai yra sąlyginai pigūs ir vienintelis dalykas, kuris apibrėžia ar architektūra bus vykusi yra medžiagų ir konteksto suvokimas. Manau, kad architektai tikrai pateiks sprendinius adekvačius šiai teritorijai.
Kas mane šiuo metu neramina, tai kad nepasiliekama prie vienos plėtros schemos, o blaškomąsi tarp visų esamų erdvių sutvarkymo pasiūlymų.
Comment
-
Na, pažiūrėkime skaičius. Hanner stato Žvėryno namus. Teritorija ~2 Ha mažesnė, negu Žalgirio teritorija (4 Ha vietoje 6 Ha). Į Žalgirio teritoriją planuoja 200 mln. eurų investicijas, tai čia arti milijardo litų. Tai į Žvėryno namus juk neinvestuoja 100 mln. eurų? Galima būtų daryti išvadą, kad investicijų kiekis rodo ir sudėtingumą/kokybę/aukštą klasę.
Aš vis dėl to esu optimistas.
Comment
-
Darbai juda, nereikia net fotografuoti, yra nuotrauku.
Vilniečiai pajuto „žemės drebėjimą“: griauti Teatro arenos likučiai
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąTrumpai apibendrinant...
Atvaizdas
.Paskutinis taisė nomad; 2015.11.28, 15:06.There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimąKažkaip pasvajoju, gal PLH ką pasiūlys
Plius spėčiau, kad ir kiti architektų biurai kooperuosis su užsienio kolegomis. Norėtųsi, pvz, pamatyti estų ar suomių pasiūlymus.
Comment
Comment