Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus sporto rūmų ir Žalgirio stadiono teritorija
Collapse
X
-
Parašė Pauze0 Rodyti pranešimąEina sau kaip greitai kyla, dešinėje pusėje pagal mano skaičiavima paskutinį aukštą liko pasitatyti. Su tokiais grečiais rudeni turėtu viskas būti sustiklinta.
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
Jeigu tokiais tempais Avulis ir stadioną statys? Ką tada sakysim? Stadionas, žinoma, n kartų sudėtingesnė statyba.
Comment
-
Parašė Pauze0 Rodyti pranešimąEina sau kaip greitai kyla, dešinėje pusėje pagal mano skaičiavima paskutinį aukštą liko pasitatyti. Su tokiais grečiais rudeni turėtu viskas būti sustiklinta.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąFasadą gal ir padarys, bet įdomu ar su vidaus inžinerija irgi bus tragedija. Tenka padirbėt North pastate, tai su šildymų, šaldymu ir vėdinimu žiauri tragedija. Ėmus gilintis, panašu, kad čia tipinė Hannerio problema.
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
- 4 patinka
Comment
-
Aš tai niekaip nesuprantu su pirmu aukštu, ar ten aukštas ar parkingas? Pagal projektą kaip ir turi būti požeminis parkingas. Bet jis yra didelio aukščio ir man rodos pirma perdanga yra aukščiau alėjos lygio, bet ne pilnu aukštu aukščiau. Kaip pusrūsis gaunasi. Ar aš klystu? Gyvai nebuvau nuėjęs pažiūrėti.
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimąAš tai niekaip nesuprantu su pirmu aukštu, ar ten aukštas ar parkingas? Pagal projektą kaip ir turi būti požeminis parkingas. Bet jis yra didelio aukščio ir man rodos pirma perdanga yra aukščiau alėjos lygio, bet ne pilnu aukštu aukščiau. Kaip pusrūsis gaunasi. Ar aš klystu? Gyvai nebuvau nuėjęs pažiūrėti.
- 2 patinka
Comment
Comment