Parašė Suolas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus sporto rūmų ir Žalgirio stadiono teritorija
Collapse
X
-
Aš gyvensiu RU, tai labai tikiuosi kad kokio daugiaaukščio parkingo tame sklype nepastatys.
Pernai gruodį rašiau sklypo savininkams, tai atrašė, kad
"Atsakydami į Jūsų paklausimą informuojame, kad tikslių atsakymų kol kas neturime, kadangi šiuo metu yra svarstomos galimybės vystyti keletą projektų ir galutinio sprendimo nesame priėmę.
Kartu informuojame, kad mūsų projekte bus išnaudoti maksimalūs leidžiami rodikliai, t.y. detaliajame plane numatytas aukštingumas – 10 aukštų, bei pastato perimetras - palei sklypo kraštinę.
Tikimės, kad pateikta informacija bus naudinga."
Comment
-
Aš graužiuosi nagus kad nespėjau nusipirkti RU. Buvau apžiūrėti vieno iš paskutinių likusių butų. Kai kitą dieną paskambinau, jau buvo nupirktas.
Parašė ramarta Rodyti pranešimąAš gyvensiu RU, tai labai tikiuosi kad kokio daugiaaukščio parkingo tame sklype nepastatys.
Comment
-
Parašė Matematikas Rodyti pranešimąAš graužiuosi nagus kad nespėjau nusipirkti RU. Buvau apžiūrėti vieno iš paskutinių likusių butų. Kai kitą dieną paskambinau, jau buvo nupirktas.
N N N
- 1 patinka
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimą
Kas tas RU?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąVizualiai gan panašu į taip vadinamą Mablitos kvartalą ant savartyno S. Neries gatvėje. Nelabai didelis progresas per 20 metų.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąbet aš visvien nesuprantu Hanner politikos. Stato vidutinės klasės daugiabučius, bet jų apdaila yra pigesnė ir bjauresnė, nei tų pačių Hanner ekonominės klasės (Paparčių namai, Verkių sodas etc.). kodėl?
Tai yra ne rinkos sistema, o jau pereina į rent seeking behaviour. Gauni žemės ir darai ką nori, reguliavimo nėra.
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąbet aš visvien nesuprantu Hanner politikos. Stato vidutinės klasės daugiabučius, bet jų apdaila yra pigesnė ir bjauresnė, nei tų pačių Hanner ekonominės klasės (Paparčių namai, Verkių sodas etc.). kodėl?
Comment
Comment