O kokia jūsų nuomonė apie filaretų namu projekta? Ten ir saulės baterijos ir krovimo vietos elektromobiliams..skamba inovatyviai! Cia Antakalnis skaitosi ar Užupis? Nes skelbimuose kad pasiektų klientą įkelta į abu rajonus, tad jeigu nepataikiau, atsiprašau
O kokia jūsų nuomonė apie filaretų namu projekta? Ten ir saulės baterijos ir krovimo vietos elektromobiliams..skamba inovatyviai! Cia Antakalnis skaitosi ar Užupis? Nes skelbimuose kad pasiektų klientą įkelta į abu rajonus, tad jeigu nepataikiau, atsiprašau
Krown, del nuomoniu apie butus(perkant), geriau diskutuot tam skirtoj temoj. Cia diskutuokim, apie tai koks naujas projektas skverbiasi i dienos sviesa, jo architektura ir panasiai.
Gal žinot, ko taip lėtai juda Sapiegų 19 projektas? Ir šiaip, atrodo nerimtai ten viskas, į emeilus jokio atsako, jokio buto rezervuota. Ir statytojai - “Sapiegos apartamentai” nekelia pasitikėjimo, įkurti tik šitam projektui, su vienu darbuotoju - direktorium Ivanu Šiška. Apie jį internete irgi nieko gero neradau. Kažkas šitame pokalbyje minėjo, kad susitikinėja su juo (?) asmeniniais reikalais?
Gal žinot, ko taip lėtai juda Sapiegų 19 projektas? Ir šiaip, atrodo nerimtai ten viskas, į emeilus jokio atsako, jokio buto rezervuota. Ir statytojai - “Sapiegos apartamentai” nekelia pasitikėjimo, įkurti tik šitam projektui, su vienu darbuotoju - direktorium Ivanu Šiška. Apie jį internete irgi nieko gero neradau. Kažkas šitame pokalbyje minėjo, kad susitikinėja su juo (?) asmeniniais reikalais?
Pasuk Indrei +370 620 66 611 (ji iš UAB Eriadas). Ji man buvo minėjus kada priiminės rezervacijas, rodė kainas, bet aš nepamenu.
Eriadas irgi stabdo, kiek stengėmės su jais bendrauti - skambučius atsako, daugiau info su kainom pažada emeilu atsiųsti, bet nebeatsako : ) ačiū, pasuksim ir jai!
Eriadas irgi stabdo, kiek stengėmės su jais bendrauti - skambučius atsako, daugiau info su kainom pažada emeilu atsiųsti, bet nebeatsako : ) ačiū, pasuksim ir jai!
Tai čia Eriadas vysto, jie ir pardavinės. Kiek aš pamenu, man sakė, jog pradės viešinti nuo kažkokio statybos etapo.
Aš nesuprantu. Vystytojas į Jus žiūri kaip į š... gabalą, ignoruoja kaip tik įmanoma, o Jūs vistiek bandom lysti prie jų. Ar nesuprantant kad kokio lygio bendravimas pas juos toks lygis ir visur kitur ir nuo tokio vystytojo reikia bėgti kuo toliau?
Aš nesuprantu. Vystytojas į Jus žiūri kaip į š... gabalą, ignoruoja kaip tik įmanoma, o Jūs vistiek bandom lysti prie jų. Ar nesuprantant kad kokio lygio bendravimas pas juos toks lygis ir visur kitur ir nuo tokio vystytojo reikia bėgti kuo toliau?
Ką tik turėjau reikalų Klaipėdoj, Ravelino namuose su Eriadu. Jei iš išorės fasado klinkeriui nenusipiginta, tai laiptinių aikštelės išklijuotos pačiomis pigiausiomis Senukų akcijinėmis plytelėmis, patys laiptai išmaliavoti epoksidu, kaip gūdžiu sovietmečiu kaimo mokyklėlėse- ir visa tai 2018 metais prestižinėj vietoj prestižiniuose namuose!
Prekė atvirai pasakius irgi š... kruva Visi vilniečiai tą namą žino, tai gal kokiem atvažiavusiems ikiš. Ten griaučiai nuo sovietmečio stovi (urban mitas kad dėl kažkokių pamatų problemų) ir per ilgą laiką kokios 3-4 skirtingos kontoros vis bandė atgaivinti ir kažkuo paversti, bet kol kas niekam neišėjo, o jei ir išeis tai vistiek probleminis bus, reikėjo griauti tą dalyką, bet matyt pamaliavoti sienas ir prakalti yra geresnė grąža.
Aš pamenu, 2013 ar 2014 metais, su manimi lygiai taip pat elgėsi Korių vystytojai, kuomet buvo tik pirmo etapo vizualizacijos. Į susitikimą atėjo tik iš trečio karto, klausiant apie architektūrą gavau atsakymą "koks tau skirtumas, vistiek gi viduj gyvendamas nematysi kaip atrodo pastatas iš lauko", o paprašius paskaityti preliminarią sutartį, iš pirmo karto gavau atsakymą, "kai pirksi, tada ir paskaitysi", paprašius atnrąkart, gavau nenuasmenintą kito pirkėjo sutartį.
Būtent už tokį elgesį su manimi aš šiandien esu labai dėkingas Korių vystytojams. Ačiū Laurmit
Comment