Platinium.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Antakalnis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Krown Rodyti pranešimąO kokia jūsų nuomonė apie filaretų namu projekta? Ten ir saulės baterijos ir krovimo vietos elektromobiliams..skamba inovatyviai! Cia Antakalnis skaitosi ar Užupis? Nes skelbimuose kad pasiektų klientą įkelta į abu rajonus, tad jeigu nepataikiau, atsiprašau
- 1 patinka
Comment
-
Gal žinot, ko taip lėtai juda Sapiegų 19 projektas? Ir šiaip, atrodo nerimtai ten viskas, į emeilus jokio atsako, jokio buto rezervuota. Ir statytojai - “Sapiegos apartamentai” nekelia pasitikėjimo, įkurti tik šitam projektui, su vienu darbuotoju - direktorium Ivanu Šiška. Apie jį internete irgi nieko gero neradau. Kažkas šitame pokalbyje minėjo, kad susitikinėja su juo (?) asmeniniais reikalais?
Comment
-
Parašė Vyturėlis Rodyti pranešimąGal žinot, ko taip lėtai juda Sapiegų 19 projektas? Ir šiaip, atrodo nerimtai ten viskas, į emeilus jokio atsako, jokio buto rezervuota. Ir statytojai - “Sapiegos apartamentai” nekelia pasitikėjimo, įkurti tik šitam projektui, su vienu darbuotoju - direktorium Ivanu Šiška. Apie jį internete irgi nieko gero neradau. Kažkas šitame pokalbyje minėjo, kad susitikinėja su juo (?) asmeniniais reikalais?
Comment
-
Parašė Vyturėlis Rodyti pranešimąEriadas irgi stabdo, kiek stengėmės su jais bendrauti - skambučius atsako, daugiau info su kainom pažada emeilu atsiųsti, bet nebeatsako : ) ačiū, pasuksim ir jai!
Comment
-
Parašė Vyturėlis Rodyti pranešimąEriadas irgi stabdo, kiek stengėmės su jais bendrauti - skambučius atsako, daugiau info su kainom pažada emeilu atsiųsti, bet nebeatsako : ) ačiū, pasuksim ir jai!
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimą
Aš nesuprantu. Vystytojas į Jus žiūri kaip į š... gabalą, ignoruoja kaip tik įmanoma, o Jūs vistiek bandom lysti prie jų. Ar nesuprantant kad kokio lygio bendravimas pas juos toks lygis ir visur kitur ir nuo tokio vystytojo reikia bėgti kuo toliau?
Comment
-
Aš nesuprantu. Vystytojas į Jus žiūri kaip į š... gabalą, ignoruoja kaip tik įmanoma, o Jūs vistiek bandom lysti prie jų. Ar nesuprantant kad kokio lygio bendravimas pas juos toks lygis ir visur kitur ir nuo tokio vystytojo reikia bėgti kuo toliau?
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Tai gal prekė itin deficitinė?Paskutinis taisė Gladiator; 2019.08.19, 11:03.
Comment
-
Būtent už tokį elgesį su manimi aš šiandien esu labai dėkingas Korių vystytojams. Ačiū Laurmit
Comment
Comment