Nes perka matyt ne atskirai arch. dalį ir po to įgyvendinimą, o iš karto statybą su projekto paruošimu. Tai ir gaunasi architektūra, pirmiausia tarnaujanti funkcijai ir kainai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Antakalnis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimąVA VPK VM I-asis PK.
Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Oho... Negalvojau kad tokius dar stato. Jei nežinočiau, tai tikrai palaikyčiau renovuotu 1980 metų pastatu.
Comment
-
Parašė MindaugasR Rodyti pranešimąAr neturėtų miesto arhitektas tada įsikišt? Nes tarkim Ševčnkos gatvėj komisariatas labai normaliai atrodo, bet baigiama areštinė yra nesuvokiamo baisumo, plius ji didelė ir prie pat gatvės. Būtų įdomus savivaldybės komentaras.?
Aj, nu dar pasakys kad architektura ir dizainas cia skonio reikalas.
Comment
-
Stato MG Baltic laimėjęs viešąjį pirkimą, turbūt nori kuo tyliau susitvarkyti, kad kokia bendruomenė neužsišoktų. Darytų kažką įdomiau tai greit būtų straipsniai "Antakalnio bendruomenė sukilo prieš MG Baltic statybas ant Neries kranto". Bet dabar turbūt gerai derinasi prie kolegijos, bendrabučių ir chruščiovkių, tad visiems viskas gerai.
Comment
-
Parašė Kristisz Rodyti pranešimąStato MG Baltic laimėjęs viešąjį pirkimą, turbūt nori kuo tyliau susitvarkyti, kad kokia bendruomenė neužsišoktų. Darytų kažką įdomiau tai greit būtų straipsniai "Antakalnio bendruomenė sukilo prieš MG Baltic statybas ant Neries kranto". Bet dabar turbūt gerai derinasi prie kolegijos, bendrabučių ir chruščiovkių, tad visiems viskas gerai.
Comment
-
"Nugalėtojų namai", įspūdingas projekto pavadinimas, atitinkamai jam dar įspūdingesnė neoklasicistinė architektūra.
http://www.nugaletojunamai.ltPaskutinis taisė Lettered; 2018.11.21, 14:09.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąGal aš skonio neturiu, bet man baisiai atrodo.Aviate, navigate, communicate
- 6 patinka
Comment
-
Aišku, forume peiksite tokius projektus kaip "Nugalėtojų namai", kur pseudo neoklasicizmas ir kitokie kičai matomi, bet patikėkite, yra nemažai žmonių (prie pinigo), kuriems toks stilius labai patinka ir jie jaučiasi gerai. Pažįstų kelis tokius ir jie teigia, kad jiems tiesiog malonu būti tokioje aplinkoje. Galvoju, kad gal čia koks "из грязи в князи" efektas.
Aišku, uždaužysite pagaliais, bet namo išorė (fasadas) visai jaukus ir akiai malonus bent jau man (vidus, žinoma, siaubingas).
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimąAišku, forume peiksite tokius projektus kaip "Nugalėtojų namai", kur pseudo neoklasicizmas ir kitokie kičai matomi, bet patikėkite, yra nemažai žmonių (prie pinigo), kuriems toks stilius labai patinka ir jie jaučiasi gerai. Pažįstų kelis tokius ir jie teigia, kad jiems tiesiog malonu būti tokioje aplinkoje. Galvoju, kad gal čia koks "из грязи в князи" efektas.
Aišku, uždaužysite pagaliais, bet namo išorė (fasadas) visai jaukus ir akiai malonus bent jau man (vidus, žinoma, siaubingas).
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Niekas dėl šito ir nesiginčija, tai akivaizdu, kad kažkam toks stilius patinka, nes kitaip niekas tokių parodijų į dvarus nestatytų ir nepirktų. Mano nuomone šitam projekte baisiausia kaip tik yra išorė, nes interjeras, visų pirmą, yra individualaus skonio reikalas, o antrą, išsikyrus savininkus ir svečius jo nieks nemato, tai lai ten būna nors violetinio marmuro grindys ar veidrodžiai ant lubų...
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą"Nugalėtojų namai", įspūdingas projekto pavadinamas, atitinkamai jam dar įspūdingesnė neoklasicintinė architektūra.
Kaimynai jau viską žinos apie tave, kada tu gėrei, kada grįžai naktį, kada šventi gimtadienį, kokie šeimos santykiai, kaip sekasi vaikams mokykloje, absoliučiai viską. Bendruomeniškumas gal ir gerai.Paskutinis taisė andyour; 2018.11.21, 13:25.
Comment
-
Yra visa eilė straipsnių(sociologinių) nagrinejančių post komunistinių šalių mentalitetą ir pereinamąjį etapą. Kaip ir kolega rašė iš purvo į kunigaikščius.
Tai dažnai siejama su daug metų gyvavusiu nepritekliumi ir prabangos paveikslu(Peterburgo ermitažas). O bet tačiau juk ne visi pasirenka tokį kelią, dažniausiai tai yra vidinių kompleksų ir nepilnavertiškumo bei greitai praturtejusių asmenų pasirinkimas.
Galite sakyti, kad ir JAV, tokių namų yra - tikrai taip, tokie pastatai dygsta tuose šalyse, kur yra svarbus dydis ir galios demonstravimas: JAV, Rusija, Indija, Afrikos šalys, Pietų Amerika.
Todėl man asmeniškai, tokie interjerai asocijuojasi su Ruso imperialistiniu kultūriniu paveldu - kas pakankami gaju ir mūsuose, tai taip pat parodo ir dalį žmogaus vidinių savybių.
Skandinavijoje ilgokai užtruktum kol tokių dvarų rastum. Aš manau, kad kaip maža valstybė mes iš tiesų turėtume puoselėti atvirumą ir bendruomeniniškumą bei "paprastumą".
Negaliu išmesti iš galvos epitetų, kad tokio neoklasicizmo gerbėjai yra moraliniai ir dvasiniai degradai.Aviate, navigate, communicate
- 8 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąJudėt link bendruomeniškumo ir atvirumo galima pradėt nuo skirtingų skonių toleravimoKita vertus, išvadint kitus degradais - geras būdas pademonstruot savo (moralinę) viršenybę
P.S. aš labai tolerantiškas.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąParodykit vietą, kur kažką aš pavadinau degradu?Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąNegaliu išmesti iš galvos epitetų, kad tokio neoklasicizmo gerbėjai yra moraliniai ir dvasiniai degradai.
Comment
Comment