Parašė _rB_
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Antakalnis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Aš iki šiol nesuprantu, kaip urbanistai leido statyti gyvenamuosius namus soduos, kur jokios, absoliučiai jokios perspektyvos infrastruktūrai ir kokybiškam gyvenimui. Nekalbant apie daugiabutį, gal ir tas bus su vietine kanalizacija?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė vėkas Rodyti pranešimą
tik vienas "bet" - sodo bendrijos toje vietoje niekada nebuvo.
Comment
-
Parašė vėkas Rodyti pranešimą
tik vienas "bet" - sodo bendrijos toje vietoje niekada nebuvo.
Sodininkų bendrija "Teatralas"
Pylimėlių g. 9, Vilniaus m., Vilniaus m. sav., LT-10229
Įtariu, kad buvo ir daugiau, dar kolektyvinių sodų laikais.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Saulėtekyje/pylimėliuose gyvenimo kokybė geresnė nei 90% Vilniaus daugiabučių, įskaitant ir naujus šalia visokių judrių gatvių kaip pvz.Basanavičiaus namai ar krasnūchose. Tuose "soduose" visur yra miesto vanduo, nuotekos, Mileišiškių g. važiuoja net du VT maršrutai.Aviate, navigate, communicate
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Vis dėl to tai išskirtinis atvejis, taip. Kad ir kaip bebūtų, niekada nepateisinsiu urbanistų, nes sodai nebuvo projektuojami gyvenamajai statybai ir jei iš vienos pusės nėra šaligatvio, dvi mašinos sunkiai prasilenkia, retais atvejais apšviestos gatvės, visa tai man asmeniškai, asocijuojasi su nekokybiška gyvenamąja aplinka.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąBet kokiu atveju vieta ten gera, šalia VT, sąlyginai netoli centras (arčiau nei iš pašilaičių ar pilaitės), bet tuo pačiu didelis šveicarijos ir sapieginės parkas, rami ir švari aplinka.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
VT vienas maršrutas kas valandą? Tu ieškai kur gyventi ar kur "parke" pasivaikščioti? Tie "parkai" nieko gero, lyg tu ten eitum kas dieną ar nors kartą į mėnesį.
Aš jau radau, kur gyventi. Tau gal ir nieko gero, kitiem nieko gero triukšmas ir smarvė, kalbėk už save, o ne kitus.
https://www.google.lt/maps/place/Mil...1!4d25.3474297
- 2 patinka
Comment
-
Kas 7 minutes.
Aš jau radau, kur gyventi. Tau gal ir nieko gero, kitiem nieko gero triukšmas ir smarvė, kalbėk už save, o ne kitus.
https://www.google.lt/maps/place/Mil...1!4d25.3474297Tai tu gal ir dirbi ne Vilniuje, jei nepatinka smarvė ir triukšmas.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Ir veža tik iki netolieseTai tu gal ir dirbi ne Vilniuje, jei nepatinka smarvė ir triukšmas.
- 2 patinka
Comment
-
Taip, dirbu marse, nes tikriems vilniečiams tai patinka smarvė ir triukšmas, todėl pigiausi namai ten, kur to nėra valakampiuose, antakalnyje ir žvėryne.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Nemanau. O kas ten tuomet?
Sodininkų bendrija "Teatralas"
Pylimėlių g. 9, Vilniaus m., Vilniaus m. sav., LT-10229
Įtariu, kad buvo ir daugiau, dar kolektyvinių sodų laikais.
Comment
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimąVA VPK VM I-asis PK.
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
Sitas policijos pastatas kartu su naujaja arestine Sevcenkos g. yra architekturiniai urodai. Vos vos tempia ant kokiu 1994 metu statybu. Pastarajam isvis nezinau kam griove ta sovietine gamykla, kuri atrode neblogiau nei naujoji statyba. Tas pats atsitinka kai policija pradeda kuruoti gatviu infrastrukturos tvarkyma.
https://goo.gl/maps/agAnpnarfp92
Comment
-
Parašė vogtas agurkas.
Dabar supratau į ką jis man panašus! Jis lyg būtų renovuota pastato Lazdynuose prie arklio versija
Turint omeny kad sutartis yra 56 mln eur vertes uz kuriuos pastatoma 2.7k + 5.4k m2 patalpu (abejoju ar cia tikrai eina prieziura visus 18 metu), o tuo tarpu East Capital nusipirko ABI NMC bures kartu su sklypu treciai uz 61.6 mln eur.. ir tos dvi bures turi 28k m2 patalpu (3.5 karto daugiau)... ir absoliuciai nepalyginamai grazesni vaizda, pastatytos pagal kur kas modernesnes technologijas..
Comment
Comment