Jau grežia polius pamatams....
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Maskvos namai“
Collapse
X
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąŠita, taip sakant, reikėjo Vileikoj ar kur nors Naujininkuose statyti. Per gera vieta tokiam propagandiniam š...Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Na kodėl, tame yra tiesos. Kas pabendrauja su Rusijos rusais pastebi, kad jų valdžia propagandai skiria labai daug dėmesio. Suformavus atitinkamą "pasididžiavimo savimi" atmosferą, piliečiai ir vėl rinks tą pačią valdžią. Tą rodo Sočio, Dymos BiNlano ir k.t. pavyzdžiai, kai sportas ar kultūra pas juos paverčiama politika.
Comment
-
/\ Su manimi mokesi nemazai rusu. Tai jie vis dar mano kad yra patys galingiausi. Karta man buvo pareikta, kad jiem nieko nereikstu "paimti" lietuva. Esa mes tokie mazi ir silpni, kad tai tebus vienos popietes darbas. Deja, jie negirdejo apie musu naryste NATO..... Stai ka reiskia propaganda
Comment
-
Nesamones, kolegos, rašote... ''flood'as'' kitaip negaliu komentuot.---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
Comment
-
Parašė Maxas Rodyti pranešimą
http://www.architektusajunga.lt/expl...am=370_Maskvos namai.jpg&cont_type=image/jpg
Vaizdeliai iš "Lietuvos ryto" priedo "Būstas":
Comment
-
Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimą/\ Su manimi mokesi nemazai rusu. Tai jie vis dar mano kad yra patys galingiausi. Karta man buvo pareikta, kad jiem nieko nereikstu "paimti" lietuva. Esa mes tokie mazi ir silpni, kad tai tebus vienos popietes darbas. Deja, jie negirdejo apie musu naryste NATO..... Stai ka reiskia propaganda
Comment
-
Parašė WILD_WEST Rodyti pranešimąTeliko neziuriu. Neturiu tam laiko. Visas zinias suzinau is lietuvisku interneto svetainiu bei laikrasciu. Bet to pakanka sudaryt nuomone apie NATO
Comment
Comment