Manau. kad čia statybininkams/baldininkams skelbimas, kad nepritryptų kilimų
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SEB banko centrinė būstinė Konstitucijos pr.
Collapse
X
-
Trobelė gerai sutvarkyta nei iš tolo neprimena kitoje Konstitucijos prospekto esančių lūšnų. Antra vertus, jei būtų tokių namukų gatvelė su perimetriniu užstatymu, gal ir visai nieko būtų. Kontrastas toks, įvairovė. Bet dabar - tarp SEB ir Nac Galerijos viena būdelė, griaut ją reikia būtinai!
- 8 patinka
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimąTrobelei reikia gražios tvorelės. Tada tikrai pamatytume googleLT gulinėjantį šalia ir uostinėjantį tyrą kaimo žolės kvapą.Paskutinis taisė googleLT; 2020.07.02, 00:24.
Comment
-
Parašė googleLT Rodyti pranešimąKaip "japonų turistą" ir jus tai turėtų dominti.
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimą
Mane domina viskas, kas yra autentiška Vilniuje, t.y. lauko wc, šiferiniai stogai, sandeliukai, purvini ir neatsfaltuoti keliai, gumom apkaltos sieno. Vienu žodžiu, pats žinote. Aš už paveldą!Paskutinis taisė googleLT; 2020.07.02, 02:47.
Comment
-
Nemuškit, bet aš už to namuko palikimą, pašalinti tvoras, sutvarkyti aplinką, įrengti mažą parkelį, o mediniame namuke kavinę. Beje, man ir dabar paskutinėj nuotraukoj vaizdas visai neblogas ir tikrai žymiai geresnis nei kitur į kokias daugiaaukštes parkavimo aikšteles kaip pvz lvovo verslo centre. Čia tie bajeriai apie blogą vaizdą ir karvašūdžius atrodo kiek vaikiškai ir provincialūs. Sutikčiau su to namuko griovimu ir skypo užstatymu, tik jei statytų kažką geresnio.Paskutinis taisė Edd; 2020.07.02, 09:39.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąNiekas tokioje vietoje savo lėšomis parkelio ir kavinės neįrenginės. Kavinės yra įrenginėjamos verslo centrų pirmuose aukštuose, dienos metu ten susigeneruoja padorus ofisinio planktono srautas.
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąTokio turio, atnaujintas modernus namelis, tikrai tiktų tai vietai. Būtų galima padaryti kažką panašaus kaip šitoj nuotraukoj, uždėt coffe inn logo, aptvarkyti aplinką.Post in English - fight censorship!
- 3 patinka
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Ten tiesiog žemė per brangi, kad kam nors apsimokėtų pirkti tą namą ir laikyti vos vieno aukšto namuką.
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Su tuo visiškai sutinku, bet kalbant apie estetiką manau jis ten gražiai įsipaišytų.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Ten tiesiog žemė per brangi, kad kam nors apsimokėtų pirkti tą namą ir laikyti vos vieno aukšto namuką.
Comment
Comment