Parašė Tomizmas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilnius Outlet prekybos ir pramogų centras V. Pociūno g.
Collapse
X
-
Parašė vaidasp Rodyti pranešimą
Pritariu, kad viskas jame blogai ir dar plius smirda. Gal išsivėdins ir po kiek laiko nebesmirdės, bet kavinėse sėdėti baisiai nemalonu. Man su išvažiavimu jokių problemų nebuvo.
Aš tai einu apsipirkt. Man svarbu: geras aptarnavimas, užtrukt kuo trumpiau, švara, tvarka.
Kai noriu pasėdėt prie kavos, o ne pavalgyt - einu ten kur geras vaizdas. O ne į prekybos centrą. O jei einu pavalgyt - man nesvarbu ką matau pro langa, langų gali visai nebūti.
Čia kalbėjau apie taip kritikuojamą interjerą. Su eksterjeru tikrai galėjo labiau pasistengt tokioje matomoje vietoje.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė AnD Rodyti pranešimą
Pritariu, kad smirda. Tikiuos neilgai. O šiaip stebiuosi, kiek daug forume estetų. Einat į prekybos į centrą , o tikitės muziejaus.
Aš tai einu apsipirkt. Man svarbu: geras aptarnavimas, užtrukt kuo trumpiau, švara, tvarka.
Kai noriu pasėdėt prie kavos, o ne pavalgyt - einu ten kur geras vaizdas. O ne į prekybos centrą. O jei einu pavalgyt - man nesvarbu ką matau pro langa, langų gali visai nebūti.
Čia kalbėjau apie taip kritikuojamą interjerą. Su eksterjeru tikrai galėjo labiau pasistengt tokioje matomoje vietoje.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė AnD Rodyti pranešimąKai noriu pasėdėt prie kavos, o ne pavalgyt - einu ten kur geras vaizdas. O ne į prekybos centrą.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
- 1 patinka
Comment
-
Pritariu, kad smirda. Tikiuos neilgai. O šiaip stebiuosi, kiek daug forume estetų. Einat į prekybos į centrą , o tikitės muziejaus.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Litch Rodyti pranešimąKaip galima uzdaryti tema, jei dar nera ikeltos nei vienos baigto pastato nuotraukos, tiek eksterjero tiek interjero.
Comment
-
Parašė Diogenas Rodyti pranešimą
Projektas įgyvendintas....ar tai nepakankamas argumentas temos uždarymui?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Litch Rodyti pranešimą
Ne, nes perskaites kelis puslapius dabar galiu tik isivaizduoti sio pastato baisuma.
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimąKam išvis kažką uždarinėt. Nieks čia nieko neuždarinės. Dar savaites bus kalbama apie šitą, o po to, dar kažkada ir kino teatras atsidarys.
Comment
-
Čia jau tavo problema...pastatas baisus ar ne baisus ir nežiūrint to pastatas yra baigtas ir todėl tema išsemta....kalbam apie projekto pabaigą....o baisumo tema yra subjektyviai estetiška ir tai medaro įtakos faktui, kad projektas yra baigtas.
P.S.: šita pabaisa prisidės prie neigiamo Pilaitės įvaizdžio.Paskutinis taisė B.S.; 2021.10.30, 11:21.
- 3 patinka
Comment
-
Tai kad nebėra apie ką kalbėti....projektas baigtas...
Ir tikrai yra apie ką kalbėti. Ypač aiškintis kaip atsitinka, kad tokie apgailėtini gargarai statomi.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Globalus Rodyti pranešimąGalėjo čia viaduką suprojektuoti..
Netgi Kauno Megoje, akvariumai daug kam įdomu ir faina. Tokie dalykai traukia žmones, o ne tik kad apsipirkau ir išėjau. Tai ir eilinėje parduotuvėje prie namų galiu taip pat apsipirkti.Paskutinis taisė Tomizmas; 2021.10.30, 22:44.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Tai kad nebėra apie ką kalbėti....projektas baigtas...
Comment
-
Parašė Litch Rodyti pranešimą
O iš kur galime žinoti, kad jis baigtas? Užbaigto pastato nuotraukų tai nėra.
Comment
-
Parašė Globalus Rodyti pranešimąGalėjo čia viaduką suprojektuoti..
- 1 patinka
Comment
-
Dar būtų gerai sraigtasparnio nusileidimo aikštelėGeras filosofinis klausimas....galbūt ir mūsų nėra ir čia ne mes apie šį pastatatą nesąmones rašom...eisiu, padarysiu foto, kad tu įtikėtum, kad pastatas ne tik idėja, bet ir baigtas net yra...Dekartas sakė: mąstau, vadinasi esu....dabar reikėtų sakyti: nufotografuotas, vadinasi esu...
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimą
Žmogau, čia mes rimtai diskutuojam. Jei nesugebi įsitraukti į diskusiją ir pasakyti kažką naudingo, tai ir negadink jos.
Comment
Comment