Parašė Tomas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilnius Outlet prekybos ir pramogų centras V. Pociūno g.
Collapse
X
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąMan kol kas vienintelis patinkantis dalykas Outlete - kačių parodos kas 2 mėnesius. Buvau rugpjūtį, buvau spalį, buvau vakar. Gražūs katiniukai
Visa kita - nėra to, ko nebūtų kituose prekybos centruose.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė mayro Rodyti pranešimą
Paantrinsiu, man dar jūrų kiaulyciu parodos patinka.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąNa kodėl, man patinka parodos, kur gali stebėti po outlet'o butikus besiblaškančias kiaunes ir paskui juos puškuojančius ruonius.
Comment
-
Parašė dangoraižistas Rodyti pranešimąJei nebus IMAXo, kam tada išvis niekuo nesiskiriantis nuo daugelio kitų kino teatras?
Net Kaliningrade 15 metų yra IMAX. Vilnius yra Europos kino demonstravimo vietų provinciali, atsilikusi ir tikrai nykoka subinė.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė jugensas Rodyti pranešimąGal yra žinių dėl kino teatro?
"Kino teatras bus vienas moderniausių Lietuvoje, su keturių rūšių kėdėmis: paprastomis, dvigubomis, VIP ir lovomis, bus galimybė į salę užsisakyti maisto".
Šaltinis: Dukart kino teatro atidarymą atidėjęs „Vilnius Outlet“: suderinome sąlygas su „Apollo“ iš naujo
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąBirželį ėjau į Assorti. Pasirodo gegužę jau buvo užsidarę. Dabar vėl teks į kitą miesto pusę belstis. O iškaba dar ir dabar ant fasado kabo.
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
uzeidavau del keliu produktu kurie ten buvo pigesni nei Rimi, kaip nebutu keista
Comment
-
Aš ten tik dezodorantą imu, kadangi ieškojau be aliuminio. Įprastose parduotuvėse neradau tokio. 9,99 € skaitau dar normaliai, veikia gerai, made in France.
Visgi labai sumažėjo vyriškos kosmetikos, tiek ir Šiaurės miestely, iki visiško minimumo, atrodo tik ir liko tas vienas vyrui tinkamas. Outlete pati parduotuvės vieta dar buvo visiškai nuošaliausia, kokia gali būti.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąAš ten tik dezodorantą imu, kadangi ieškojau be aliuminio. Įprastose parduotuvėse neradau tokio. 9,99 € skaitau dar normaliai, veikia gerai, made in France.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 3 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Nieko keisto, šitie kosmonautai taip pakėlė kainas, kad dažnu atveju jos jau arba identiškos, arba aukštesnės nei jų motininėje ICA Švedijoj. Džiugina tai, kad žmonės jau pradeda vengti jų parduotuvių ir jie jau tapo nuostolingi.
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Nieko keisto, šitie kosmonautai taip pakėlė kainas, kad dažnu atveju jos jau arba identiškos, arba aukštesnės nei jų motininėje ICA Švedijoj.
- 7 patinka
Comment
Comment