Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Green Hall (SBA bokštas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

2009 04 03

Why visit Vilnius?

Galerija

Comment

Šiandien

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Užskaitau šitą pastačiuką .

Comment

įdomu tai, kad žiūrint į šį pastatą iš skirtingų pusių, jis atrodo vis kitaip

Comment

Parašė mazylis Rodyti pranešimą
            įdomu tai, kad žiūrint į šį pastatą iš skirtingų pusių, jis atrodo vis kitaip
            tuo jis man ir patinka
            Atėjo, pamatė, pastatė...

Comment

manau, kad šitam pastatui trikampi stiklai butu visai tikę, kaip kad hanzabo.

Comment

Parašė gytisl Rodyti pranešimą
                manau, kad šitam pastatui trikampi stiklai butu visai tikę, kaip kad hanzabo.
                Pažiūrėk pradinį projektą, pirmąjį. Ten ir konstrukcijos kitokios ir stiklai. Bet nustebčiau jeigu tokį pas mus pastatytų.

Prisiminkim su šypsena:

http://www.miestai.net/forumas/showp...8&postcount=22

http://www.ebst.dk/file/1647/WS1504_TroelsHoff
                Paskutinis taisė [sp]; 2009.04.08, 16:44.
                Reikia fotografo?

Comment

Gaila, kad dėl kažkokios priežasties neįdėjo tos spiralės

Na tikiuosi ta spiralės įdėja nebus pamiršta ir bus panaudota kokiame kitame ateities projekte Lietuvoje
                  You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Neįdėjo, nes būtų bent 30 proc. brangiau buvę, o žiniai SBA paskutiniu metu pinigais nesišvaisto. Kiek aš suprantu, pagal pirminį variantą tai ir dvigubi fasadai turėjo būt.

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                    Gaila, kad dėl kažkokios priežasties neįdėjo tos spiralės

Na tikiuosi ta spiralės įdėja nebus pamiršta ir bus panaudota kokiame kitame ateities projekte Lietuvoje

Comment

Neįdėjo, nes būtų bent 30 proc. brangiau buvę, o žiniai SBA paskutiniu metu pinigais nesišvaisto. Kiek aš suprantu, pagal pirminį variantą tai ir dvigubi fasadai turėjo būt.
                      Tai ir sakau kad nustebčiau, jeigu pas mus tokį pastatytų, kokį pradžioj pristatė
                      Reikia fotografo?

Comment

Parašė taimis Rodyti pranešimą
                        Mano akimis tas apšvietimas nieko gero ir tikiuosi jis yra laikinas, tik statybos metu. Tikiuosi kad baigus statybas bus įrengtas prabangesnis apšvietimas negu pora į pastatą nukreiptų žalių žibintų. Gal kas žinot apie tai?
                        cia tik du bandomieji aukstai apšviesti, statytojai reinkasi, kuris geriau. Bus tikrai apšviestas labiau

Comment

O tai dabar nedvigubi?

Man tai baisiai ta "kepurė" atrodo, su stiklais visai "nugrybavo".

Comment

SBA bokštas iš toliau

Comment

Na man tai kažkaip nelabai į aplinką įsiliejantis objektas. Pastatas gal ir savotiškai įdomus, bet vieta kažkaip nelabai tinkama.

Comment

SBA centras turi kazkokiu panasumu su 16a pastatu Zirmunu - Kareiviu gatviu sankryzoje
                                sigpic
                                Solov'ev Mikhail Mikhajlovich :senas:

Comment

Fainas gi šis "kubiliukas"

Architektūros fotografija: http://www.garbacauskas.com

Comment

Tikrai gražus pastatas. Ačiū už puikias nuotraukas, xxl !

Comment

Man tai jo "kepure" labai nevykusi atrodo. Bent jau dabar

Comment

Puikios nuotraukos xxl.
                                        O kas del "kepures", tai cia tas pats kaip masina su stoglangiu. Vieniems patinka, kitiems - ne
                                        sigpic
                                        Solov'ev Mikhail Mikhajlovich :senas:

Comment

Parašė mindakas Rodyti pranešimą
                                          Man tai jo "kepure" labai nevykusi atrodo. Bent jau dabar
                                          Kad jinai dar nebaigta Manau kad pabaigus atrodys geriau.
                                          You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Working...
                                          X