sita duobe atrodo kaip kazkieno neissipildziusios viltys. Tik nezinia ar SBA koncerno, ar forumieciu. Nors vieta paruosta, todel kazkas turetu cia vis delto buti.
Šiaip galiu pasakyti nuo tos vietos lb nerealus vaizdai:
į prikiekį - naujasis centras,
iš dešinės - vilniaus vartai, šiek tiek toliau verslo trikampis
o jei būtų pakankamai aikštas - iš kairė - panorama
isivaizduokit tokį vaizdelį pro langą
vaizdelis tai vaizdelis, bet per tuos vaizdelius kur nereikia stulpu pristato. o i vilniaus vartus geras vaizdelis?! manau i pedagoginio mergates mano aki labiau trauktu nei vilniaus vartai..
cia reikia Liuto paklausti, asmeniskai as irgi prarandu vilti...
Mano informacija tokia: SBA boksto statyba turejo prasideti jau si pavasari, taciau Martinkevicius (SBA prezidentas ir pagrindinis akcininkas) nesutare su Zuoku del statybos reikalu, tada SBA visa valdzia isikele i L3 laisves pr. (salia Litexpo) ir ten kol kas sekmingai dirbs. Manau, pastatui iskilti sutrukde biurokratines kliutys. Teko nugirsti, kad statyba atidejo nerobotam laikui.
Mano informacija tokia: SBA boksto statyba turejo prasideti jau si pavasari, taciau Martinkevicius (SBA prezidentas ir pagrindinis akcininkas) nesutare su Zuoku del statybos reikalu, tada SBA visa valdzia isikele i L3 laisves pr. (salia Litexpo) ir ten kol kas sekmingai dirbs. Manau, pastatui iskilti sutrukde biurokratines kliutys. Teko nugirsti, kad statyba atidejo nerobotam laikui.
Užkonsrvuosim SBA bokštą kol bus išrinktas naujas meras
Comment