Vistik SBA atsovai patvirtino, kad Vilniaus m. savivaldybės taryba uždėjo tokius apribojimus (nenurodė kokius), kad pastato statyba aplamai "pakibo ant plauko", nors pati SBA labai norėjo tą pastatą statyti. Praktiškai, šiais metais turėjo ir pastatyti. Belieka laukti naujų rinkimų, galbūt pasikeis valdžia, pasikeis ir požiūris į šį projektą.
P.S. aš turėjau šiame pastate įgyvendinti vieną iš projektų, todėl ir man aktualus jo likimas. Kol kas liepė atidėti neribotam laikui...
Jei jie ten nieko nesiruoštų statyti, sklypą su pamatais gi galėtų parduoti ir kas nors kitas kažką ten pastatytų. Vieta visgi labai gera. Taigi kažkas ten vis vien turėtų iškilti ir tik laiko klausimas, kada tai įvyks.
dabar ant savivaldybės važiuoti madinga. neleido blogi, leido irgi blogi. koks skirtumas vistiek liaudis piktinsis.
o šiaip jau mano nuomone, tokie abstraktūs kaltinimai kenkia pačiam kaltintojui (bent jau man tai labai nerimtai atrodo)
nors ant vilniaus savivaldybės jau tiek š.. išpilta, kad jei dar kažkas, kažkur šliukštels niekas ir nebepastebės
Viena įstaiga gavo iš SBA komercinį pasiūlymą nuo 2007 m. pabaigos nuomotis patalpas pastate prie Pedagoginio...
Keistai skamba data (ankstyva), bet gal iš tiesų pradės judėt?
Įdomios naujienos.
Data tikrai keistai skamba, bet jei pradėtų statyti dabar, galimas atvejis, kad per metus pastatytų. Kiek žinau tai pamatai jau padaryti.
teko kalbėti su vienu SBA vadovų, tai minėjo, kad esminės problemos yra didžiuliai projekto kaštai - dėl itin unikalios ir specifinio metalo reikalaujančios spiralės. Minėjo, kad tobulinamas projektas.
Labai panasu i tiesa. Siandien snekejau su savivaldybes paveldotvarkos skyriaus darbuotoja, tai is paveldosaugininku puses uzdegta zalia sviesa, todel priezastys vidines. Nenorejo labai pasakoti, bet esme kad paveldosaugininkai neleidzia supaprastinti projekto, nes koki patvirtino toki tegul ir igyvendina (kas butu idealu). O beje per ta laika kai buvo paruostas projektas iki tol kol ji jau igivendinti ruoses pakito ir pacios kainos, bei darbu kastai, todel projekto samata gerokai isaugo. Zodziu matysim kas cia gausis.
teko kalbėti su vienu SBA vadovų, tai minėjo, kad esminės problemos yra didžiuliai projekto kaštai - dėl itin unikalios ir specifinio metalo reikalaujančios spiralės. Minėjo, kad tobulinamas projektas.
Aš labiausiai ir bijojau, kad taupydami "supaprastins" projektą ir liks tik paprastas stiklinis kubiliukas...
Comment