Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Green Hall (SBA bokštas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Ir kuom jis jums gražus? Kubilas ir tiek, jokio grožio.
    Proud to be lithuanian.

Comment

Dėl skonio nesiginčijama... Man, asmeniškai, ši forma labai patinka ir įsilieja į panoramas, ne taip kaip ,,Vilniaus Vartai" arba ta pati ,,Arfa". Tik nesupranturojektuotojų dėl pastato viršūnės (kepurės). Kodėl jie dėjo kitokio fono stiklą??? Kvailai atrodo.

Comment

Parašė Sinouku Rodyti pranešimą
        Dėl skonio nesiginčijama... Man, asmeniškai, ši forma labai patinka ir įsilieja į panoramas, ne taip kaip ,,Vilniaus Vartai" arba ta pati ,,Arfa". Tik nesupranturojektuotojų dėl pastato viršūnės (kepurės). Kodėl jie dėjo kitokio fono stiklą??? Kvailai atrodo.
        Nieko kvailo, jeigu stogą sudaro Saulės šviesos kolektoriai. Manau, tai tikrai gražus pastatas.

Comment

na sis pastatas tikrai grazesnis nei tas barakas priesais dar vilniaus vartais vadinamas... o stogo stiklai SBA su saulę kontroliuojančiais stiklo paketais, kurių paskirtis – reguliuoti pro langą patenkančios šviesos charakteristikas. del spalvos tai jau architekto klaust reiktu

Comment

2009 07 14. iš aukštai.

Architektūros fotografija: http://www.garbacauskas.com

Comment

oho... ispudingai !

Comment

Sis pastatas mano nuomone visiskai neisipaiso i esama uzstatyma, nors pats pastatas tikrai gerai atrodo
                ---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----

Comment

Įsipaišymui galbūt trūksta ryškesnės stilobatinės dalies, o aukštuminė, kaip dominantė šioje vietoje pakankamai įtikinamai pastatyta. Negadina vaizdo. Šalia upės vingio, svarbios eismo magistralės , vizualiniai ryšiai su NMC ar tais pačiais VV - viskas čia tvarkoj
                  N N N

Comment

Parašė Maxas Rodyti pranešimą
                    Sis pastatas mano nuomone visiskai neisipaiso i esama uzstatyma, nors pats pastatas tikrai gerai atrodo
                    Man tai visai gerai jis ten atrodo. Šiaip ar taip, reikia džiaugtis kad nėra tokio kontrasto su aplinka kaip Helioso atvėju
                    You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Šiandien užmačiau, kad viduje kažkas panašaus lyg į kabančias "Europos" kavines montuojama.

Comment

2009-07-17

Why visit Vilnius?

Galerija

Comment

Prieš kelias dienas vaikštinėjau Vilniaus gatvėmis ir nepraleidau progos įamžinti mano mėgstamiausio (šiuo metu) šiuolaikinio pastato Vilniuje.

Pakeliui link Lukiškių aikštės..

http://img406.imageshack.us/img406/852/p7160105.jpg

"Greenhall" ir jį supanti žaluma (ir ne tik)

http://img512.imageshack.us/img512/1359/p7180232.jpg

Vaizdas nuo Seimo pusės

http://img32.imageshack.us/img32/9233/p7180226.jpg
                          Paskutinis taisė Mantas; 2009.07.20, 18:56. Priežastis: prieš dedant nuotraukas reikia sumažint

Comment

Man noretusi ji patraukti toliau nuo krantines.. Jis ten per sunkus..

Comment

Parašė neralioote Rodyti pranešimą
                              Man noretusi ji patraukti toliau nuo krantines.. Jis ten per sunkus..
                              Žinoma, tai subjektyvi nuomonė, bet, manau, kad pastatas, būdamas atokiau nuo upės kranto, atrodytų nykiau arba būtų vos pastebimas.

Comment

Green Hall, naktinis apšvietimas

2009.08.01, ~22:20.
                                Nuotraukai komentarų nereikia
                                nuo.ma >>>

Comment

Reikia - wow!!! Tikrai nesitikėjau kad taip įspūdingai atrodys su apšvietimu
                                  You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Vakar vakare iš balkono mačiau, kad kepurė šviečia, bet nemaniau, kad visas apšviestas. Liuks!

Comment

oho tokia grazia nuotrauka galetum i miestu nuotrauku konkursa pabandyt idet

Comment

Apšvietimas tinka
                                        beg, borrow and steal

Comment

Puiku Iki šiol moderniems Vilniaus pastatams labai trūko naktinio apšvietimo.

Comment

Working...
                                          X