Siandien teko praeit prie jo... tai galiu patvirtint, kad realybeje neatrodo jis taip graziai... Ypac is 1 nuotraukos rakurso primena kibira Bet praejus link seimo - kitas reikalas.. lieknas, kulturingas pastatelis
Tai ka tu siulai, Dave'ai Gahan'ai, papuosti ji gelytem? O gal balionais? Cia nuomones isreiskimas. Lygiai toks pats kaip ir: "super", arba: "labai gerai atrodo"...
Man jis irgi visai negrazus. Neavarbu is kurio kampo bevaziuodamas ji pamatau.
Jeigu žmogus sako, kad labai gerai ar gerai, tai vadinasi priekaištų nėra, o jei žmogus sako, kad jis negražus ar nesamonė, tai tegu tada pasako, kur čia yra problema ir kas negerai.
Pritariu. Jei negražus, tai reiktų ir argumentų. Man asmeniškai, jis labai gražiai atrodo, įsilieja į aplinką. Džiaugiuosi, kad nestatė aukštesnio, nors dažnai pasisakai už aukštesnius pastatus. Atrodo jis man ,,londonietiškas". Panaši forma, pakrantė, spalva..
Visai nieko pastatėlis, šiandien dar pro šalį paėjau, saulėtą dieną atrodo labai puikiai o ypač nuo seimo. Šiaip žinoma, norėtųsi kad būtų bent keliais aukštais aukštesnis, bet kas dėl formos ir apdailos, tai tikrai neblogai. Labai gerai įsipaišo toje vietoje.
Mano akimis tas apšvietimas nieko gero ir tikiuosi jis yra laikinas, tik statybos metu. Tikiuosi kad baigus statybas bus įrengtas prabangesnis apšvietimas negu pora į pastatą nukreiptų žalių žibintų. Gal kas žinot apie tai?
Comment