Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Green Hall (SBA bokštas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Siandien teko praeit prie jo... tai galiu patvirtint, kad realybeje neatrodo jis taip graziai... Ypac is 1 nuotraukos rakurso primena kibira Bet praejus link seimo - kitas reikalas.. lieknas, kulturingas pastatelis

Comment

Šiandienos vaizdas iš Konstitucijos prospekto:

---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----

Comment

Paskutinis taisė digital; 2024.12.29, 16:34.

Comment

Manau, kad naktį, jei bus pakankamai ryškiai apšvietas, atrodys puikiai (dargi ir upėje šviesos turėtų neblogai atsispindėti)

Comment

Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimą
            is sitos puses jis man atrodo nerealiai...
            Atėjo, pamatė, pastatė...

Comment

Paskutinis taisė Ignokas; 2009.03.27, 17:45.
              IDG service

Comment

negrazus man jis

Comment

Parašė Rokas Rodyti pranešimą
                  negrazus man jis
                  Tai tada pasiūlyk kažką geresnio, o ne burbėk
                  DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<

Comment

Tai ka tu siulai, Dave'ai Gahan'ai, papuosti ji gelytem? O gal balionais? Cia nuomones isreiskimas. Lygiai toks pats kaip ir: "super", arba: "labai gerai atrodo"...

Man jis irgi visai negrazus. Neavarbu is kurio kampo bevaziuodamas ji pamatau.

Parašė Depeche Rodyti pranešimą
                    Tai tada pasiūlyk kažką geresnio, o ne burbėk
                    www.tomflagman.com

Comment

labai graziai atrodo, biski primena Europos boksta

Comment

Jeigu žmogus sako, kad labai gerai ar gerai, tai vadinasi priekaištų nėra, o jei žmogus sako, kad jis negražus ar nesamonė, tai tegu tada pasako, kur čia yra problema ir kas negerai.

Comment

Pritariu. Jei negražus, tai reiktų ir argumentų. Man asmeniškai, jis labai gražiai atrodo, įsilieja į aplinką. Džiaugiuosi, kad nestatė aukštesnio, nors dažnai pasisakai už aukštesnius pastatus. Atrodo jis man ,,londonietiškas". Panaši forma, pakrantė, spalva..

Comment

Viskas buvo gerai kol nepradėjo stiklinti "kepurės". Naudojamas stiklas atrodo kaip visai nuo kito pastato, bent jau spalvą žalsvą galėjo parinkti.

Comment

Na manau reiktų palaukti kol jį pilnai užbaigs, bet man kol kas šis pastatas velniškai dailus ir fotogeniškas. Ir labai geroj vietoj pastatytas beje.

Comment

nice nuotraukike

Comment

dar butu gerai, jei pora tu daugiabuciu atnaujintu, kurie stovi uz sito boksto, tada tai butu super

Comment

Green Hall apsišvietus

Manau, kad intensyvesnio apšvietimo nebereik, nes antraip atrodys kaip kekė salotų lapų
                                    Paskutinis taisė digital; 2024.12.29, 16:33. Priežastis: atkurtos foto

Comment

Visai nieko pastatėlis, šiandien dar pro šalį paėjau, saulėtą dieną atrodo labai puikiai o ypač nuo seimo. Šiaip žinoma, norėtųsi kad būtų bent keliais aukštais aukštesnis, bet kas dėl formos ir apdailos, tai tikrai neblogai. Labai gerai įsipaišo toje vietoje.
                                      Snowflakes will attack U <3

Comment

Mano akimis tas apšvietimas nieko gero ir tikiuosi jis yra laikinas, tik statybos metu. Tikiuosi kad baigus statybas bus įrengtas prabangesnis apšvietimas negu pora į pastatą nukreiptų žalių žibintų. Gal kas žinot apie tai?

Comment

Tai čia apskritai neaišku ar tai galima pavadinti apšvietimu

Comment

Working...
                                          X