Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Individualių namų kvartalai (Vilnius)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Pats ir pranešk, jei naudoji google VT tvarkaraščiams žiūrėti.

Comment

Tokį įdomesnį įšovė – Duonos kalnas, šalia Visorių miško. Kokios mintys dėl praktiškumo? Nes gražu, įdomu tai jo.

https://www.bustonaujienos.lt/salia-...duonos-kalnas/

Click image for larger version

Name:	Duonos-kalnas-scaled.jpg
Views:	689
Size:	978,2 kB
ID:	2176099

Comment

Parašė tajus2 Rodyti pranešimą
        Pagal mano ir mano aplinkos patirtį tai tokių "privačios nuosavybės" išplėsta prasme saugotojų yra labai daug. Matyt, mažai leidžiate laiko Vilniaus priemiesčiuose. Agresyviausi būtent tokiuose gated communities gyvenantys.

Prie tokių įdomesnių istorijų, nutikusi Bendorėliuose šalia vieno iš šlagbaumu užtvertų gated community. Istorija tokia, kad pradinukai rinkę lapus ir kankorėžius miškelyje su auklėtoja buvo užsipulti vietinių gyventojų ir priversti palikti ką susirinko. Priežastis: Aplinkiniai gyventojai "prižiūri" tą miškelį ir užtai prašalaičiams negalima ten eiti (nes gali prišiukšlinti) ir tuo labiau nieko neštis iš miškelio. Auklėtoja su pradinukais savaime aišku nerizikavo konfliktuoti su agresyviais vidutinio amžiaus vyrais ir moterimis.
        Konfliktas vyko PRIE užtvertos teritorijos? Tai gyventojai neturėjo teisės kažką loti, nes miškelis visų. Auklėtoja blogai padarė, kad nusileido. Būtų parodžiusi vaikams teisingą pavyzdį, kaip kalbėtis su tokiais nachalais ir atstovėti savo teises, kai nesi nieko blogo padaręs.

Aš turėjau vieną kartą kuriozišką situaciją, kai buvau užsipultas, kad ėjau taku UŽ tvoros. Ten atvažiavęs prie kotedžo kažkoks pilietis iš mašinos išsikrovinėjo daiktus, pamatė mane ir pradėjo psichuoti. Pokalbis buvo maždaug toks:

- Kas tu toks, ko čia vaikštai?
        - Koks jums skirtumas, kas aš toks? Aš per jūsų kiemą einu?
        - Ko tau čia reikia, klausiu?
        - Gerbiamasis, aš už tvoros. Ko jūs mane čia klausinėjat?
        - Tuoj bl policiją kai iškviesiu, tai mažai nepasirodys!
        - Ir kokiu pagrindu kviesit? Kad žmogus viešoj vietoj vaikšto, net ne jūsų teritorijoj?
        - Ko tu čia vaikštai, klausiu?
        - Dar kartą sakau - aš jūsų kieme? Nesiruošiu jums duoti ataskaitų.
        - Ai, eik tu nx.

Priminė tokio paties durnumo situaciją vaikystėj, kai būdamas kokių 12 - 13 metų vaikas, ramioj žvyruotoj Švenčionėlių gatvėj su guminiais čebatais daužiau balose ledą ir labai mėgavausi tuo procesu. Staiga iš šalia esančio namo išlėkė kažkoks senis ir praėjo rėkti, kad ko aš čia stoviu po jo langais, dink iš čia kuo greičiau. Nors aš buvau GATVĖJ, krw. Dabar pagalvojus - kokią grėsmę jo nuostabiai pirkiai ir neišpasakytiems turtams (pirkia iš tikrųjų pakankamai baisi) galėjo sukelti gatvėje besibraižantis 12 metų vaikas?
        Paskutinis taisė Tomizmas; 2025.01.14, 01:17.
        Snowflakes will attack U <3

Comment

Deja, neadekvačių psichų mūsų visuomenėje netrūksta.
          Gal tai nuolatinio streso, kuriame dauguma gyvena, padarinys?

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

Konfliktas vyko PRIE užtvertos teritorijos? Tai gyventojai neturėjo teisės kažką loti, nes miškelis visų. Auklėtoja blogai padarė, kad nusileido. Būtų parodžiusi vaikams teisingą pavyzdį, kaip kalbėtis su tokiais nachalais ir atstovėti savo teises, kai nesi nieko blogo padaręs.
            Aš galvoju, kad auklėtoja turbūt teisingai pasielgė, nes ji visų pirma atsako už vaikų saugumą, o ne už visuomenės auklėjimą. Nes buvo galima atstovėti savo teises, bet buvo galima tapti ir smurto auka, o nukentėjusiųjų gynimas pas mus labai sudėtingas (ypatingai be aiškiai nufilmuotos medžiagos). Turtingi psichai iš Bendorėlių laisvai gali pasisamdyti brangų advokatą ir išvartyti reikalus visaip. Belieka pažiūrėti į neseniai kandidatavusio Nemuno aušros ministro istoriją su nušauta drauge.

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
              Nuolatinių lyderystės lenktynių, kas pirmas įgyvendins savo ambicingus tikslus ir grįžęs į kaimą pas tėvukus jų kaimynams galės parodyti, kad gyvenimas pasisekė.

Comment

Parašė miurdock Rodyti pranešimą
                Tokį įdomesnį įšovė – Duonos kalnas, šalia Visorių miško. Kokios mintys dėl praktiškumo? Nes gražu, įdomu tai jo.

https://www.bustonaujienos.lt/salia-...duonos-kalnas/

Name:	Duonos-kalnas-scaled.jpg
Views:	689
Size:	978,2 kB
ID:	2176099
                Apdaila gera,bet architekturiskai tik dezes daugiau nematau jokio grozio. Pas mus be deziu nieko idomiau nesugeba.

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
                  Tikrai ne visi, prieš kelis metus vaikštant palei Neries šlaitą Nemenčinės pl. miškuose, išėjęs Laurų gyvenvietės gyventojas netgi pasiūlė per savo teritoriją eiti, kad nereiktų vargti, nes toje vietoje baigiasi geras miško keliukas ir norint eiti toliau palei Nerį yra truputį dumblyno atkarpa.
                  Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Tikrai ne visi, prieš kelis metus vaikštant palei Neries šlaitą Nemenčinės pl. miškuose, išėjęs Laurų gyvenvietės gyventojas netgi pasiūlė per savo teritoriją eiti, kad nereiktų vargti, nes toje vietoje baigiasi geras miško keliukas ir norint eiti toliau palei Nerį yra truputį dumblyno atkarpa.
                    Tai be abejo, kad ne visi.
                    Pvz., į mano kiemą atėjo vaikas pažiūrėti šviečiančio elniuko ir eglutės. Jokių problemų.
                    Iš kur tas pyktis ir agresija tuščioje vietoje, sunku suvokti.

Comment

Lyfio kvartalas
                      https://www.lyfinamai.lt/

Comment

Parašė Bmweda Rodyti pranešimą
                        Tai tikrą Gamtos oazė Vilniaus širdyje!
                        Ir tik 400k... Kaip suprantu, jei būtų tikra, o ne tikrą, tai būtų 500k matyt.

Comment

Kaip už konteinerius, nors ir “oazėje” gal kiek per daug

Comment

Nuo kada Galgiai yra Vilniaus širdis?

Comment

Pasak bendražemiečio Leonardo da Vinci, tai plius minus:

American College of Cardiology https://www.acc.org/Latest-in-Cardio...-and-the-Heart

Name:	Leonardo-Figure-1.png
Views:	84
Size:	560,3 kB
ID:	2176726
                              ♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚

Comment

Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
                                Kaip už konteinerius, nors ir “oazėje” gal kiek per daug
                                Kainą diktuoja rinka ir perkamoji galia.
                                Flickr

Comment

čia kuris Galgiuose gyvena?
                                  Nežinau tokio

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Kainą diktuoja rinka ir perkamoji galia.
                                    Ania? Apie elgsenos ekonomiką teko girdėti?

Comment

Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą

Ania? Apie elgsenos ekonomiką teko girdėti?
                                      Tai būtent šiuo atveju ji negalioja. Bankai gana griežtai dalina paskolas ir NT nenenusipirksi nei už centrą brangiau nei excel formulėje įrašyta, kad ir kaip norėtum.
                                      Flickr

Comment

Parašė MarkWood Rodyti pranešimą
                                        čia kuris Galgiuose gyvena?
                                        Nežinau tokio
                                        Vilniaus miesto vadas gyvena (dabar ta teritorija gražiai vadinama "naujuoju antakalniu".)
                                        Flickr

Comment

Working...
                                        X