Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Individualių namų kvartalai (Vilnius)
Collapse
X
-
- 1 patinka
-
Parašė keen Rodyti pranešimąUžsimojo. Pagaliau gal vilniuje atsiras normalūs šiuolaikiški indiv. namu projektai
https://www.vz.lt/nekilnojamasis-tur...-30-mln-eur#18
- 1 patinka
Comment
-
Sorry, Lettered, bet tamstos nuomonė tarybų sąjunga atsiduoda. Normaliose vakarų šalyse žmonės patys nevysto statybų projektų, kad ir vieno namo. Ten kur galvoji, kad sutaupai, tai imonės, dėka masto ekonomikos tave aplenkia (tiek medžiagų pirkime, tiek darbuotojų samdyme, tiek logistikoj, jau nekalbant apie, tai kad kiekvienas dirba savo darbą). Lyginti butus miesto centre su namais miesto pakrašty jokios logikos. O normalių prjektų beveik nėra, tie po kelis ar keliolika belekur, belekaip prilipdytų namų yra nelyginami.
- 3 patinka
Comment
-
http://www.bendoreliuslenis.lt/
Iki rugsėjo 1 d. planuojame užbaigti visus komunikacijų tiesimo darbus: elektros, vandentieko, dujotiekio ir nuotekų.
Comment
-
Cia Vilniaus rajonas ir zaidimo taisykles kitos. Paskutinese 2 projektuose verslas parduoda infrastruktura ir sklypus be namu.
O miesto teritorijoje buciau ivedes taisykle, kad negali betkur lauke nusipirkti sklypo ir ten pasistatyt nama. Miestas turetu paruosti tokias gatavas erdves uzstatymui kaip paskutinese pavyzdziuose. Siuo metu tai nerealu. Vilniaus problema kad jo ribos yra per toli nuo realaus uzstatymo, jos turetu baigtis uz Gariunu o ne pusiaukelej iki Traku. Tuomet tokios taisykles ir ribojimai butu prasmingi ir realiai igyvendinami ir butu aisku del ko jie yra. Nori statytis pats - pirk zeme rajone ir priziurek infrastruktura is savo lesu, nori gyvent mieste - infrastruktura priziuri savivaldybe ir stataisi tik ten kur galima.
Na mano toks "ordnung" isivaizdavimas.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąČia pirmas kartas, kai nėra nuorodos 'vieta mieste'. Patiko toks požiūris.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąIronija čia.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Aaa Bet gal geriau negu "Naujasis Antakalnis" ar "Naujoji Anglija"
Comment
-
Parašė forex Rodyti pranešimą
o kas blogai su Naujaja Anglija ?
Comment
-
Parašė auris88 Rodyti pranešimą
Klaikus projektas. Toks tikras getas, labai prasti isplanavimai.Nei butas, nei kotedzas - greičiau bendrabutis. Stilinga gyvenviete tikrai nepavadinciau
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Turi ką nors prieš kotedžingą?
Comment
-
Aš nieko neturiu prieš kotedžus ir manau, kad tai net geriau nei statytis namuka kolektyviniam sode. Tačiau šis projektas, mano nuomone, yra per tankus, prastos architektūros, labai prasti isplanavimai(56m2 per 2 aukstus...) , vienitelis dalykas - kaina.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
O keik plačiai tai paplitę Vilniuje? Na tarkim, kuri dalis vilniaus gyventojų daro kotedžingą?
- 1 patinka
Comment
-
Aš nieko neturiu prieš kotedžus ir manau, kad tai net geriau nei statytis namuka kolektyviniam sode. Tačiau šis projektas, mano nuomone, yra per tankus, prastos architektūros, labai prasti isplanavimai(56m2 per 2 aukstus...) , vienitelis dalykas - kaina.
Tarkim, kad ir Franko namai, tikrai geresnis pasirinkimas, panašiausias gal. Pilaitėj yra. Šiaip nereikia kopijuoti to, kas yra Uk. Manau puikiai galima apsieti be tokiu kotedzingo gyvenvieciu (kas tai bebutu), o kotedzu gyvenvieciu geru yra daug, bet ir jie nera labai populiarus. Tik 5% Lietuvos gyvena kotedze. Kotedzingas buvo statomas darbo klasei.. Ten patogumas, architektura antraplanis reikalasPaskutinis taisė Lettered; 2018.06.24, 19:10.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
56 kv tai čia iš vis sunku vadinti kotedžu, eilinis butas.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąČia pirmas kartas, kai nėra nuorodos 'vieta mieste'. Patiko toks požiūris.
Comment
-
Man čia panašiau, kai 2 bendrabučio blokai sujungti laiptais
Comment
Comment