kiek teko girdet, vos pradeje ardyt ir ruoshtis rekonstrukcijai ishsigando pamate tarybine chaltura. del to teko ne tik dazhus gramdyt , bet visas sienas ishgriaut. visas grozhis laikesi nebent ant kompoziciniu ir revoliuciniu ydeju.
kiek teko matyt projekto vizualizacijas, tai muziejus savo pavidalo nepakeis, o ekspoziciju plotai pleciami po zeme, virsuj tik pora naujadaru atsiras. gaila neturiu kokybishku vizualizaciju
nors ir dabar tie ''ekranai'' visai ydomiai atrodo
pora vaizdeliu. gersniu nepavyko rast, cia ish 2003m statybu piloto
pats projektas gal ir neblogas. visos naujos patalpos bus yrengtos dabartinio kiemo saskaita. o tuose pasvirusiuose ekranuose bus administracija (man tik ydomu, kaip jie ten sutilps )
xe, najujajame statybu pilote kaip tik skaiciau, tai autoriai tvirtino kad nuo to laiko kai laimejo konkursa, projektas nepasikeite ne trupucio.
man visai patinka , kad ispletima kisa po zeme ir neuzgriozdina pacios gelerijos naujadarais. na bet tie televizoriai man kelia labai daug abejoniu:/
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment