Parašė Creatium
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
K29 (Konstitucijos pr. 29)
Collapse
X
-
/\
Nejaugi rimtai manai, kad ateis koks Buffetas ir nupirks visa nama, po kiekviena buta atkirai?
O jei ant buto nr. 125 koks nors sergantis 'tevukas' uz sirdies susiemes, antrankiais prisirankins prie radiatoriaus ir sakys, isnesit mane is cia tik per mano lavona? Cia utopija, sakyciau vaikiska. Kastai kolosaliniai ispirkinet, griaut, statyt dar viena Libeskinda, o juk uz nugaros VIGVAMU istisi hektarai. As geriau i viena is ju molotovo kokteiliu numesiu, bus sutaupyta koks 20 metu laiko
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąLietuvos istorijoje yra tik keli atvėjai kai buvo išpirkti 2-3 aukštų gyvenamieji namai, kad kas supirktu daugiaaukštį yra tiek pat šancų kad lietuviai išsilapintų mėnulyje reiškias ponas Creatium agituoja už nieko nedarymą ir status qua, matyt jam gražu.
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą/\
Nejaugi rimtai manai, kad ateis koks Buffetas ir nupirks visa nama, po kiekviena buta atkirai?
O jei ant buto nr. 125 koks nors sergantis 'tevukas' uz sirdies susiemes, antrankiais prisirankins prie radiatoriaus ir sakys, isnesit mane is cia tik per mano lavona? Cia utopija, sakyciau vaikiska. Kastai kolosaliniai ispirkinet, griaut, statyt dar viena Libeskinda, o juk uz nugaros VIGVAMU istisi hektarai. As geriau i viena is ju molotovo kokteiliu numesiu, bus sutaupyta koks 20 metu laiko
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąTaip, status quo yra žymiai geriau, negu kišti savivaldybės (taigi mūsų visų) pinigus į kažkieno namą, vien dėl to, kad kažkas gyvendamas centrinėje miesto NMC gatvėje negeba jo susiremontuot.
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąTai ir gatves gal nustoja tiesti už mūsų visų pinigus? Aš pvz aplinkeliu nevažinėsiu tai tegul susimoka tie kurie važinės. Nu geležinė logika.
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąTai ir gatves gal nustoja tiesti už mūsų visų pinigus? Aš pvz aplinkeliu nevažinėsiu tai tegul susimoka tie kurie važinės. Nu geležinė logika.
Comment
-
Visa renovacija vyksta už valstybės/savivaldybės pinigus nes gyventojai tik prisideda kažkuria dalimi, tai ta iškreipta logika vadovaujantis irgi reikia viską sustabdyti kadangi naudą gauna tik konkrečių namų gyventojai nes tikrai ne visi gyvena renovuotinuose namuose. Tegu moka 100% už renovacija, o jei nesugeba tegu keliasi kur toliau. Taip?
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąAš manau to namo gyventojai iš vis nieko nenori ir jiem giliai vienodai renovuos jį ar ne.
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimą+1.
Bet kaimiečiams patinka tie logotipai, deja, nes jie pripratę prie to, kad ganyklose net ir gražiausia karvė turi būti paženklinta numeriu ...
Ir dar kitas dalykas kas mano akyse labai sugadino pastatą - tos skirtingų spalvų lempos (geltonos ir baltos) skirtinguose aukštuose... Taip pat ant stogo pastatyti geležiniai "turėklai" (?) ir antenos grožio neprideda.
Gaila, juk iki tobulybės trūko tiek nedaug
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąTikrai stovės ir stovės amžinai arba per sekančius rinkimus prabalsuosim už merą kuris pažadės viską sutvarkyti ir jei tokį išrinks tai bus sutvarkyta per kelis menesius.Lietuva visiems.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąBerods Maskvoje taip ir vyksta. Vietoje senų pastato naujus, bet aukštesnius, seni gyventojai gauna butus naujame name.
Comment
-
Beje dėl to 16-kaukščio. Iš dalies jis yra praeito amžiaus architektūros pavyzdys. Galima sakyti paminklas. Nes jeigu jį renovuoti stiklais ir metalais, tai kodėl nerenovuoti moderniai Gedimino pilies? Juk irgi miesto centre nemoderniai atrodantis pastatas pastatytas pagal tipinį tų laikų projektą...
Comment
-
Parašė lietus Rodyti pranešimąBeje dėl to 16-kaukščio. Iš dalies jis yra praeito amžiaus architektūros pavyzdys. Galima sakyti paminklas.
Comment
-
Keletas nuotraukų iš vidaus (darytų Open House metu):
Daugiau nuotraukų iš kitų festivalio pastatų galima pamatyti čia: https://www.facebook.com/media/set/?...1064653&type=3
Comment
Comment