Nu man kažkaip kai yra vienas sluoksnis, tos papildomos detalės aiškiai matosi ir viskas ok. Bet kai atsiranda antras sluoksnis, tuomet antro sluoksnio detalės tai matosi, tai ne. Nesupranti tada ar ten kažkas dar yra ar ne. Nu toks konfuzas gaunasi. Bet sakau, gal čia tik statybų metu tokia iliuzija. Kai nulups visas plėveles, nuplaus stiklus gal kitaip atrodys
P.S. Dabar net gi norėtųsi labiau melsvo stiklo, o ne žalsvo.
Reikia nepamišti, jog žiūrint nuo žemės, stiklo spalvą matome tokią, kokios spalvos tuo metu yra dangus. Taigi kai bus giedra stiklai bus melsvi, na o dabar esant miglai, jie yra "pilkai migloti"
Pagal projektą bus žaliuzės iš lauko pusės tarp tų dviejų stiklų. Šiaip šiandien toj ryškioj saulėj jis visai kietai atrodo. Laukiu, kol nuplėšys tuos baltus popiergalius, kad pasimatytų tikroji spalva. Ir dar bus baltos lentelės. Manau visai neblogai atrodys.
Beje, jau demontuoja kraną kairėje:
Eikit, mano mama išvis iki pradedant dengti stiklu manė, kad čia automobilių parkingas statomas. Gi ant tos tvoros taip aiškiai parašyta: "XX vietų parkingas"
Eikit, mano mama išvis iki pradedant dengti stiklu manė, kad čia automobilių parkingas statomas. Gi ant tos tvoros taip aiškiai parašyta: "XX vietų parkingas"
Maniškė lygiai taip pat galvojo. "Juk prie ofisų reikia parkingų" - pridurė
Kiek tokio dydžio biurų pastate realiai galėtų įsikurti darbuotojų (žinoma, priklauso nuo kompanijos, bet gali yra kokie standartai, kiek kv.m. vienam darbuotojui rekomenduojama skirti)?
Comment