Parašė Creatium
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
K29 (Konstitucijos pr. 29)
Collapse
X
-
Parašė JegermeisterMan tai rodo tiek per Apple planšetę, tiek ir per stacionarų kompiuterį su Windows 7. Nuotraukos yra .jpg formato. Jas įkeliu per forumo talpyklą. Nuotraukos nuorodos tekste nematau kad būtų kur .jpg
Tiesa nuorodoje ištrinu tumbs, kad būtų iškarto matoma didelė nuorauka. Paskaitęs įkėlimo gidą dar kartą, supratau, kad trinti tumbs nebūtina, tereikia pasirinkti arba sumažintą dydį arba standartinį.
Gal taip matosi?
Atvaizdas
Atvaizdas
Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė JegermeisterMan tai rodo tiek per Apple planšetę, tiek ir per stacionarų kompiuterį su Windows 7. Nuotraukos yra .jpg formato. Jas įkeliu per forumo talpyklą. Nuotraukos nuorodos tekste nematau kad būtų kur .jpg
Nuotraukos failo adreso aš pats nenurodinėju, jis automatiškai įsikelia iš talpyklos.
Tiesa nuorodoje ištrinu tumbs, kad būtų iškarto matoma didelė nuorauka. Paskaitęs įkėlimo gidą dar kartą, supratau, kad trinti tumbs nebūtina, tereikia pasirinkti arba sumažintą dydį arba standartinį.
Gal taip matosi?
Atvaizdas
Atvaizdas
Comment
-
Parašė JegermeisterTai aš tai ir naudoju. T.y. Po bet kurio nario vardu juk yra " įkelti fotografijas" ir "Įkėlimo gidas". Darau, kaip ten parašyta. Nuorodos įsikelia automatiškai, nieko neredaguoju, tad gal būt čia kokios kitokios problemos.
Klausimas būtų ar dar kas nors matote mano šias paskutines nuotraukas? Jei taip, tai parašykit.
Ar čia nemato tik keli dalyviai?
Pridedu nuotrauką bandymui:
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąĮkelti nuotrauką -> pasirink albumą -> Redaguoti albumą -> žymeklis turi būti uždėtas ant 'Viešas', ne 'Privatus'
Tikiuosi dabar jau matosi.
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimą/\ Ištrink visus "&thumb=1" iš kiekvieno tavo albumo linko, kurį postini. Tada nuotraukos iš karto bus didelės ir nevarginsi žmonių tais mikroskopiniais thumbnails vietoj normalių nuotraukų.
Comment
Comment