labai jau nesaugiai atrodo,gal dar bus kokia apsauga padaryta tikėkimės
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
K29 (Konstitucijos pr. 29)
Collapse
X
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNa nežinau, norėtųsi manyti, kad jūs žiūrit po kojomis eidami. O jeigu žiūrite, tai tikrai neisite prie tokios "skylės" (būtent kaip skylė ir atrodys, jeigu nematysit stiklo).
O vat įėjimas žolėje tai atrodo super. Aišku dar tegul užauga ta žolė...
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNenusiridesni nuo laiptų, stiklas gi aukštas O ir išdaužti turėtų būti sunku, turėtų būti grūdintas.
Naktį, spėju, bus ir apšviesta gražiai tas nulipimas.
Comment
-
Parašė robkyte Rodyti pranešimąir turėklų žemyn nematau,dar vienas trūkumas
Comment
-
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąPasižiūrėjus į archyvą matosi, kad stogą pradėjo statyti praeitų metų rugsėjį. Tai jau metus prie jo knisasi Gal iki naujų kaip nors...
Comment
-
Pažiūrėjus, tai ten visos detalės liečiančios stogą yra unikalaus dydžio ir poros vienodų tikriausiai nėra - tiek fasadai, tiek stiklai ir pan. Tai darbelio ten tikrai daug, bet ir rezultatas koks užtad
Beje, K29 visu savo 100% paviršiaus turi atrodyt gerai Na, jei plokščias stogas, tai ten galima jame nieko tokio nedaryt, gal net iškelt agregatus visokius. Nes grynai stogas tik iš labai aukštai tesimato, o taip retai kas ir žiūri. Bet šitam atvejui tiek stogas, tiek fasadas turi būt sutvarkyti pilnai, nes viskas matoma
Comment
-
Parašė Jegermeister Rodyti pranešimąStogas jau seniai padarytas. Čia tik montuojama dekoratyvinė "kepurė" ant stogo.
Comment
-
Hehe, kažkada čia gi sapnavau, kad tas K29 ne ofisas, bet labiau prekybcentris. Ir aš ten variau apžiūrėt kaip viskas atrodo. Broviaus pro visus kampus, visokios pardavėjos taip žiūrėdavo į tą mano brovimąsi, bet aš papasakodavau, kad va, stebėjau viso pastato statybas nuo pat pamatų ir pan. Ta mane palaikydavo truputį trenktu Paskutiniam aukšte buvo kartingai ir vaikam didelė aikštė
Anyway pirmam aukšte įsirenginėja restoranas:
Damn tos žiedinės lempos viršuj, iš vis, kai daugiau šviesų, tai super ten visas pastats atrodo. Bet tos žiedinės lempos, deeem
Comment
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimąHehe, kažkada čia gi sapnavau, kad tas K29 ne ofisas, bet labiau prekybcentris. Ir aš ten variau apžiūrėt kaip viskas atrodo. Broviaus pro visus kampus, visokios pardavėjos taip žiūrėdavo į tą mano brovimąsi, bet aš papasakodavau, kad va, stebėjau viso pastato statybas nuo pat pamatų ir pan. Ta mane palaikydavo truputį trenktu Paskutiniam aukšte buvo kartingai ir vaikam didelė aikštė
Anyway pirmam aukšte įsirenginėja restoranas:
Atvaizdas
Damn tos žiedinės lempos viršuj, iš vis, kai daugiau šviesų, tai super ten visas pastats atrodo. Bet tos žiedinės lempos, deeem
Atvaizdas
Comment
Comment