Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Karaliaus Mindaugo komercijos ir apartamentų centras

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Regis jau senokai atnaujinta tema. Naujasis pastatas man išties patinka

Pastato tūris žvelgiant nuo Gedimino pr.

Nuo Gedimino pilies regyklos
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Balti langų rėmai man labai nedera prie pastato fasado. Pataupė matyt

Comment

Parašė Llinass
        Balti langų rėmai man labai nedera prie pastato fasado. Pataupė matyt
        o ten ne apsauginė plėvė?
        Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Parašė vytauc
          o ten ne apsauginė plėvė?
          Gali būt, bet kažkada ėjau pro jį ir man keista pasirodė kodėl tie langų rėmai balti. Buvo dingtelėjus mintis gal ten dar apsaugė plėvelė kokia uždėta, bet kad ir kaip stengiausi įžiūrėt nepavyko. Na reik tikėtis ten tikrai plėvelė nes dabar tai visą vaizdą gadina. Tikrai prastai žiūrisi.

Comment

Kažkodėl bent jau iš nuotraukų ir man panašu, kad ten visgi balti langų rėmai...
            Nors reikės kitą kartą būnant centre paėjėt iki ten ir pažiūrėt iš arčiau

Comment

Tikrai labai keista . Tikekimes sutvarkys.

Comment

gal cia tik juostele apsaugine. Bet siaip pastatas nieko ispudingo. Tokioje vietoje noretus kazko iskirtinesnio.
                Pliusas tas kad spalva pastato tokia gaivi

Comment

O man dar idomiau atrodo, kad tie langu remai balti Kazkaip nekaip, manau atrodytu, jei langai ir pats pastatas butu tokios tamsios spalvos

Comment

Kaip tik tokioj vietoj įspudingas netinka, nes jis neturi konkuruoti su Gedimino pilimi ir arsenalu.
                    Parašas :)

Comment

Baseino pastato gaila tik tiek,kad kartais apima sentimentai,nes teko jame plaukioti.Siaip tas namas buvo tarsi numestas prie Neries.Naujasis pastatas turetu geriau isijungti i aplinka.

Comment

nespreskit apie langus is panoraminiu nuotrauku. nueikit prie pat pastato ir isitikinsit, kad ten ne dishovkes plastikines, o kokybiski ir graziai atrodantys remai.

Comment

Parašė chmekas
                          nespreskit apie langus is panoraminiu nuotrauku. nueikit prie pat pastato ir isitikinsit, kad ten ne dishovkes plastikines, o kokybiski ir graziai atrodantys remai.
                          Buvau, bet jie vistiek balti.

Comment

Parašė chmekas
                            Na tai kas, kad kokybiški? Čia lyg niekas kokybe neabejojo, o kalbėjo apie baltą spalvą, kuri netinka šiam pastatui.
                            Parašas :)

Comment

ir spalva ten ne balta, sakau, eikit pasiziurekit is arti ir tada kalbekite.

Parašė Svecias
                              Na tai kas, kad kokybiški? Čia lyg niekas kokybe neabejojo, o kalbėjo apie baltą spalvą, kuri netinka šiam pastatui.

Comment

Dzin balti ne balti, vistiek pastatas grazus

Comment

Kai aplink bus zaluma, pastatas atrodys ispudingai.
                                  :dumas:

Comment

Žiūrint iš esmės, tai nepritariu, kai tokiose vietose statomos gyvenamosios patalpos. Čia turi būti viešoms reikmėms skirti statiniai. Laisvalaikis, pramogos, bet kas, teatras, kinas, tas pats baseinas, atrakcionai, žaidimų aikštelė, kabakas. Bet jokiu būdu ne butas iš kurio pilimi grožėsis tik keletas nemirtingųjų.

Tiks vaizdas, kad miesto valdžia nesugeba mastyti viso miesto kontekste ir neturi strategijos, nei dėl gyventojų užimtumo, nei dėl to kas apskritai turi vykti mieste.

Comment

Vilniuje viešintys žydai kalba apie kapinių „niekinimą“
                                      http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...php?id=9494054

Comment

Parašė Edd
                                        Vilniuje viešintys žydai kalba apie kapinių „niekinimą“
                                        http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...php?id=9494054
                                        Nieko naujo. Šiuo atveju visiškai nesuprantamas mūsų valdininkų vaidmuo- kurių velnių tesintis? Yra istoriniai šaltiniai ir žemėlapiai- lai patys rabinai ir bando įrodyti ką nori
                                        Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

teisintis nes jie laaabai itakingi(rabinu konferencija) amerikoje, taip pat tai kulturos klausimas, reikia pabrezti kad mes gerbiam ju kulturini palikima ir tradicijas(palaikai negali but perlaidojami kiek zinau)
                                          "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Working...
                                          X