Parašė DeSadas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Karaliaus Mindaugo komercijos ir apartamentų centras
Collapse
X
-
Paskutinis taisė vytauc; 2006.05.10, 21:24.
-
Nežinau kiek čia lemia tradicijos, bet kiek žinau Lietuvoje, o ir ne tik joje, yra LABAI daug žydų kapinių, kurios absoliučiai jiems nerūpi...
Tad spręskit patys, kiek čia yra religinių reikalavimų laikymasis ir kiek yra nekilnojamo turto ir žemės sklypų Vilniaus centre kainų įtakos.Parašas :)
Comment
-
Parašė D.C.Kažkaip nepasisekė šis namas...
Mano galva šis pastatas jei ne 100 proc. pasisekė ir yra pritaikytas šiai vietai tai bent jau 90 proc. tai tikrai.
1. Nėra eilinė dėžė.
2. Fasado apdailos plokščių ir stiklų spalva parinkta labai gerai, kad nekristų labai į akį labai neišsišoktų iš aplinkos ir būtų tarsi nepastebimas. Juk visdėlto tiesiai prieš pat Gedimino pilį pastatytas.
3. Aukštingumas pats tas. Taip pat iš išorės ne kokiom skardom apkaltas o normaliom plokštėm, dabar nepasakysiu kokiom nes reik, jas pamatyti iš arti.
Comment
-
Kai apdailą sudės turėtų atrodyti neblogai. Šiaip mano manymu vienas pats jis kolkas neypač gerai ten įsipaišo, bet jeigu visą krantinę toliau tokiu perimetriniu užstatymu apstatytų, viskas atrodytų gerai. Aišku abejoju, kad leis ten taip toliau statyti, nes bus užstatytas vaizdas į Gedimino kalną. Nors lyg ir buvo planų šalia dar panašaus aukščio biurų pastatą įpaišyti.
Comment
-
Parašė EddKai apdailą sudės turėtų atrodyti neblogai. Šiaip mano manymu vienas pats jis kolkas neypač gerai ten įsipaišo, bet jeigu visą krantinę toliau tokiu perimetriniu užstatymu apstatytų, viskas atrodytų gerai. Aišku abejoju, kad leis ten taip toliau statyti, nes bus užstatytas vaizdas į Gedimino kalną. Nors lyg ir buvo planų šalia dar panašaus aukščio biurų pastatą įpaišyti.
Salia tai kur, toliau nuo tilto? Nes tikrai dar kazko panasaus truksta .
Comment
Comment