nezinau kas tam name atliko langu montavimo darbus bet del neveikiancios elektros, domofonu ir kt. tikrai gali but nes darbus atliko bankrutavusi CityCo buv. Valterma. O del kokybes namo kazkaip nuliudino, ten gi tech. prieziura buvo Contestus kur atseit visus rangovus labai spaudzia del kokybes jie beje ir Swedbank bustines statybas priziurejo
Šiuo objektu susidomėjau dar 2010m. rugpjūtyje. Net išsirinkau man tinkantį 2-ų kambarių butą trečiame aukšte. Paskambinau vadybininkui internete nurodytu telefonu. tas man davė kito vadybininko tel. numerį. Šiam paskambinus, jis pasakė, kad pardavimai sustabdyti, bet nepaaiškino kodėl. Kažkas labai neaiškaus su šiuo objektu...
Šiuo objektu susidomėjau dar 2010m. rugpjūtyje. Net išsirinkau man tinkantį 2-ų kambarių butą trečiame aukšte. Paskambinau vadybininkui internete nurodytu telefonu. tas man davė kito vadybininko tel. numerį. Šiam paskambinus, jis pasakė, kad pardavimai sustabdyti, bet nepaaiškino kodėl. Kažkas labai neaiškaus su šiuo objektu...
Tas namas yra senas apleistas karininkų bendrabutis su paplautais pamatais. Po juo teka požeminis upelis.
Praėjo per ausis. Gal Jūs ką žinote apie šį projektą:
Mišrios paskirties kompleksas, L. Asanavičiūtės g. 13a
Užsakovas:UAB „SOLO House“
Projektuotojai: G. Klimavičiaus projektavimo firma "SUTI"
Pastato plotas:2500 m2
Statybos pradžia:2010 m. II ketv
Statybos pabaiga:2011 m. III ketv.
Man atrodo čia bus namai, kur tarp Laisvės prospekto ir Asanavičiūtes gatvės buvusioje automobilių parkavimo aikštelėje kraną pastatė. Valymo darbus pradėjo prieš "kryzę", o dabar statybų darbai pajudėjo.
Tai, kad čia kažkas naujo.. anksčiau apie šį projektą nebuvo skelbta. Greičiausiai, šiuo metu vyksta savotiškas rinkos tyrimas, stebima koks susidomėjimas.
Niekas niekam ne trukdis, yra brežiniai kur viskas gerai matosi.
Ane? Ypač kai Vakarinio atkarpa eina per jų sklypą (žiūrėti sklypo ribas). Beje, parduotuvę projektuoja 15 m nuo kapinių. Spėju pažeidžia visas sanitarines zonas ir pan.
Ane? Ypač kai Vakarinio atkarpa eina per jų sklypą (žiūrėti sklypo ribas). Beje, parduotuvę projektuoja 15 m nuo kapinių. Spėju pažeidžia visas sanitarines zonas ir pan.
Viska aš žiurejau, na ir kas kad eina per jų sklypą, statyboms tai nemaišo.
Yra parengtas detalusis planas. O kaip tada patvirtino?
Yra parengtas detalusis planas. O kaip tada patvirtino?
O kaip dygsta namai nacionaliniuose parkuose, Nidos kopose su vaizdu į jūrą ar pirtelės prie ežerų aptvertoje teritorijoje?
Ai dar jei nori gali susi'delfi'nti trijų aukštų namą Teatro g. vietoje garažo.
Neseniai kaip tik buvo nedidelis skandalas dėl tų aplinkkelio išparduotų žemių. Jis neabejotinai įsiliepsnos vėl ir kaskart vis smarkiau keliui artėjant prie Justiniškių.
Comment