Nežinau ar čia senos naujienos, ar naujos, tačiau naršydamas po VAS puslapį radau prjektinį pasiūlymą šalia Naujamiesčio RIMI(jei kas turi naujesnės informacijos praneškite):
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
Po nemažos pertraukos, Vilniuje naujas didesnis projektas: "Sapiegos namai", L. Sapiegos g. 19. http://sapiegos.lt/
Tai restauruojamas buvęs karininkų bendrabutis, pastaruoju metu buvęs gana rimta benamių prieglauda
Kad ir kaip ten bebūtų, konstruktyvas, nors ir avarinės būklės, bet jau yra, o statybos darbų kainos nukritusios rekordiškai, todėl kaina nuo 2900 Lt/kv.m su daline apdaila neturėtų labai stebinti. Projektas bus vykdomas dviem etapais, pirmojo darbai turėtų prasidėt balandžio mėn., baigtis kažkada rudenį. Antrasis - po pirmo. Aš, asmeniškai, šiam projektui prognozuoju gerus pardavimus, nes vietos ir kainos santykis bus tikrai neblogas.
Vystytojas: UAB "Sapiegos namai"
Parduoda: UAB "Core Solutions" www.cores.lt
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąPo nemažos pertraukos, Vilniuje naujas didesnis projektas: "Sapiegos namai", L. Sapiegos g. 19. http://sapiegos.lt/
Atvaizdas
Atvaizdas
Tai restauruojamas buvęs karininkų bendrabutis, pastaruoju metu buvęs gana rimta benamių prieglauda
Kad ir kaip ten bebūtų, konstruktyvas, nors ir avarinės būklės, bet jau yra, o statybos darbų kainos nukritusios rekordiškai, todėl kaina nuo 2900 Lt/kv.m su daline apdaila neturėtų labai stebinti. Projektas bus vykdomas dviem etapais, pirmojo darbai turėtų prasidėt balandžio mėn., baigtis kažkada rudenį. Antrasis - po pirmo. Aš, asmeniškai, šiam projektui prognozuoju gerus pardavimus, nes vietos ir kainos santykis bus tikrai neblogas.
Vystytojas: UAB "Sapiegos namai"
Parduoda: UAB "Core Solutions" www.cores.lt
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąAš šalia šito pastato gyvenu, tai vieta ten tikrai gera, visai netoli centras, bet ramu labai. Ir apskritai ne pagal aplinką tas pastatas stovi, keista, kaip per bumą visą nesugalvojo kas nors rekonstruoti jo. Beto turėtų būti neblogas vaizdas pro langą viršutiniams butams.
Comment
-
Pardavė jį VTF (valstybės turto fondas) berods pernai, o iki to jis priklausė kariuomenei. Dėl avarinės būklės kariuomenė jį perdavė valdyti VTF. Kiek aš žianau (negaliu garantuoti 100%) esmė tame, kad jo būklė avarinė, nes po žeme teka upelis ir yra didelių bėdu su pamatais, kurie yra paplauti....Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!
Comment
-
Parašė skunk Rodyti pranešimąPardavė jį VTF (valstybės turto fondas) berods pernai, o iki to jis priklausė kariuomenei. Dėl avarinės būklės kariuomenė jį perdavė valdyti VTF. Kiek aš žianau (negaliu garantuoti 100%) esmė tame, kad jo būklė avarinė, nes po žeme teka upelis ir yra didelių bėdu su pamatais, kurie yra paplauti....
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąNa bet žada visus leidimus susiderint artimiausiu metu, todėl visas bėdas turėtų sutvarkyt..
p.s. o susiderinti tikrai lietuvėlėje viską galima...Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!
Comment
-
Parašė skunk Rodyti pranešimąKiek aš žianau (negaliu garantuoti 100%) esmė tame, kad jo būklė avarinė, nes po žeme teka upelis ir yra didelių bėdu su pamatais, kurie yra paplauti....
O jeigu netiesa - tai kodėl šitas pastatas buvo taip apleistas?
Comment
-
Parašė skunk Rodyti pranešimąPardavė jį VTF (valstybės turto fondas) berods pernai, o iki to jis priklausė kariuomenei. Dėl avarinės būklės kariuomenė jį perdavė valdyti VTF. Kiek aš žianau (negaliu garantuoti 100%) esmė tame, kad jo būklė avarinė, nes po žeme teka upelis ir yra didelių bėdu su pamatais, kurie yra paplauti....---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąPo nemažos pertraukos, Vilniuje naujas didesnis projektas: "Sapiegos namai", L. Sapiegos g. 19. http://sapiegos.lt/
Atvaizdas
Atvaizdas
Comment
Comment