Tai net jei ir sumals, nelabai kas matysis... Ten jau šalia stovi eiliniai naujos statybos daugiabučiai netoli buvusių Pionierių rūmų, matosi jie vizualizacijose. Be to ir aukštingumas nedidelis.
Įdomiau būtų išgirsti, kur čia kolega mato architektūrą?
tiesiog beveidis foninis namas, be stiliaus bruožų ir tiek. Štai istoriniai namai šalia nors ir ne prabangūs , bet turi istorizmo, secesijos požymių, todėl mano nuomone ir naujai statomiems namams tokioje aplinkoje turėtų būti kilstelta architektūros kartelė.
Pripažystu, kad namas šiek tiek geresnis už kai kuriuos kitus naujuosius "komiblokus" , smaigstomus Naujamiesčio kiemuose.
Pati pastato koncepcija veikiau tiktų kokiam Rytų Europos bankui, o ne prestižiniam daugiabučiui. Kažkokios niūrios spalvos (ypač vakarinėje vizualizacijoje), begalė stiklo... Dėl stiliaus ir architektūros (ne)buvimo pritarčiau toshui.
pastatas kaip pastatas. tikrai nepasakyciau, kad man kazkuo kliuva. nezinau, nieko mind blowing, bet ir tikrai ne gedingas.
viskas priklausys kokias medziagas naudos fasadui, kaip apsvies ir sutvarkys aplinka.
pastatas kaip pastatas. tikrai nepasakyciau, kad man kazkuo kliuva. nezinau, nieko mind blowing, bet ir tikrai ne gedingas.
viskas priklausys kokias medziagas naudos fasadui, kaip apsvies ir sutvarkys aplinka.
bet pats netiesiogiai pripažysti, kad tai visiškas eilinis pastatas, kuris geriausiu atveju nebadys akių, jei bus kokybiškai pastatytas ir bus panaudotos geros medžiagos.
Apie ką turėtų eit kalba, kad Naujamiestyje statomi namai turėtų būti daugiau nei visiškos architektūrinės vidutinybės. Ne Ukmergės gatvė ar Fabų pakraštys, ar ne?
Įdomiau būtų išgirsti, kur čia kolega mato architektūrą?
tiesiog beveidis foninis namas, be stiliaus bruožų ir tiek. Štai istoriniai namai šalia nors ir ne prabangūs , bet turi istorizmo, secesijos požymių, todėl mano nuomone ir naujai statomiems namams tokioje aplinkoje turėtų būti kilstelta architektūros kartelė.
Pripažystu, kad namas šiek tiek geresnis už kai kuriuos kitus naujuosius "komiblokus" , smaigstomus Naujamiesčio kiemuose.
Nereikia lyginti su "istoriniais namais". O ar reik siuo metu statyt tokius pat namus kaip pvz praeito amziaus pradzioje.
Manau kad tai pakankamai solidziai atrodantis, proporcingu formu,tinkantis prie centro aplinkos ir siuolaikiskai minimalistiskas pastatelis. (kazkaip man jis atrodytu kaip funkcionalizmo/stalinizmo/siuolaikiniu stiklinuku sinteze - kas visai ydomu)
Kas del "beveidis foninis" tai kazin ar reiktu kad toj aplinkoj jis butu aki reziantis ir issiskiriantis is aplinkiniu.
Nereikia lyginti su "istoriniais namais". O ar reik siuo metu statyt tokius pat namus kaip pvz praeito amziaus pradzioje.
Manau kad tai pakankamai solidziai atrodantis, proporcingu formu,tinkantis prie centro aplinkos ir siuolaikiskai minimalistiskas pastatelis. (kazkaip man jis atrodytu kaip funkcionalizmo/stalinizmo/siuolaikiniu stiklinuku sinteze - kas visai ydomu)
Kas del "beveidis foninis" tai kazin ar reiktu kad toj aplinkoj jis butu aki reziantis ir issiskiriantis is aplinkiniu.
Neišsiskiriantis pastatas, koks, mano nuomone, ir turėtų būti toje vietoje, kad nenubanktų istoriniai pastatai. Neturiu nei kažkokios kritikos, nei liaupsių jo atžvilgiu, tiesiog padaryta tai, kas turėjo būti padaryta.
Rytoj 10 val. Vilniaus apygardos teisme Buv. KGB rumuose (Gedimino pr.40/1-
ieiti is Vasario 16 g.) bus svarstoma civiline byla pries 4 piliecius:
Jurate Markeviciene, Toma Bakucioni, Vytauta Damaseviciu ir Gedimina Urbona.
Pilieciai kaltinami "eksperimentavimu vieshojo intereso srityje ir kitais
neteisetais veiksmais, bei bandymais apeiti istatymus, ir kt. del ko
ieskovas - UAB "Rojaus Apartamentai" patyre 250.000 Lt nuostoli".
Primenu, kad del sios, skundziamos pilieciu veiklos kol kas negali buti
nugriauta k/t Lietuva ir pradeti daugiaukscio daugiabucio gyvenamojo namo
statybos darbai sklype Pylimo g.17, Vilniuje. 0,4 ha Sklypas Pylimo 17 yra
valstybes nuosavybe, pagal sutarti ishnuomotas kinoteatro veiklai 99metams
- iki 2093m. Kinoteatras Lietuva suprivatizuotas 2003m. bendroves VP
market, 2005m.spalio men. perparduotas UAB "Rojaus Apartamentai".
Na taip, puikus projektas - aš turiu sklypą, tu man pastatai ambasada, o likęs plotas - Tau, pardavinėk butus, kurių dalį turbūt patys ir nupirksim. O juk koks prestižas ir saugumas gyvent ant ambasados?.. Elitiniai runkeliai klos po penkiaženkles sumas už kv. m ir bus labai lyyyyygis gyvent. Visiška win-win-win situacija.
Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Rytoj 10 val. Vilniaus apygardos teisme Buv. KGB rumuose (Gedimino pr.40/1-
ieiti is Vasario 16 g.) bus svarstoma civiline byla pries 4 piliecius:
Jurate Markeviciene, Toma Bakucioni, Vytauta Damaseviciu ir Gedimina Urbona.
Pilieciai kaltinami "eksperimentavimu vieshojo intereso srityje ir kitais
neteisetais veiksmais, bei bandymais apeiti istatymus, ir kt. del ko
ieskovas - UAB "Rojaus Apartamentai" patyre 250.000 Lt nuostoli".
Primenu, kad del sios, skundziamos pilieciu veiklos kol kas negali buti
nugriauta k/t Lietuva ir pradeti daugiaukscio daugiabucio gyvenamojo namo
statybos darbai sklype Pylimo g.17, Vilniuje. 0,4 ha Sklypas Pylimo 17 yra
valstybes nuosavybe, pagal sutarti ishnuomotas kinoteatro veiklai 99metams
- iki 2093m. Kinoteatras Lietuva suprivatizuotas 2003m. bendroves VP
market, 2005m.spalio men. perparduotas UAB "Rojaus Apartamentai".
link_ejimai
gu"
O jau klaidų. Oj. Vien stiliaus trūkumai, prašyta ne lietuviškais simboliais (truksta nosinių, taškų). Kas čia toks jau kūribingas???
A jau kainelės kokios bus.. nuo kokių 7000 Lt/kv.m, matyt.
Turbūt juokauji. Manau daugiau, nes pro langus atsivers puikus vaizdas į miškelį, šalia pramogų ir prekybos sostinė - "Panorama", gaivus Žvėryno oras. Be 10000 Lt/kv. m vargiai čia kas prasidės.
Jau vien projekto pavadinimas įpareigoja tokią kainą užsidėt.
Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment