Paukščių takas (Ozo g.41)
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimąPagal tinklapį, tai į sporto klubą ir gatvę nusuktos laiptinės sienos (ir langai) bei dviejų būtų miegamojo langai.
Tai problemos kaip ir nėra
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimąGal mes kažko nežinome dėl Paukščių tako, nes nu tikrai be šansų būtų parduoti butus į sporto klubo sieną, ant kurios man rodos dar dabar yra įrangos.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
o i kita puse gyvens ziurint i kapines. Mane tikrai stebina kai kurie NT vystytoju sprendimai del vietos kur kisa savo daugiabucius.
- 9 patinka
Comment
-
o i kita puse gyvens ziurint i kapines. Mane tikrai stebina kai kurie NT vystytoju sprendimai del vietos kur kisa savo daugiabucius.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Į kapines žiurėtai tai dar gana geras variantas. Visada ramu, triukšmo po langais nebus, daugiabučio po 3 metų irgi neužstatys. Čia toli gražu ne prasčiausias variantas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė RitaV Rodyti pranešimąSveiki,
Kokia nuomonė Apie Veikmės parko namus Bsltupiuose? Gal čia yra tokių kurie jau įsigijo?
Comment
-
Parašė Chatbot Rodyti pranešimąTrūksta tik juokelio apie "ramius kaimynus" jūsų diskusijoj. ;P
- 1 patinka
Comment
-
Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimąPagal tinklapį, tai į sporto klubą ir gatvę nusuktos laiptinės sienos (ir langai) bei dviejų būtų miegamojo langai.
Tai problemos kaip ir nėra
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Tai, kad kapinių nesimato pro medžius. Pats gyvenu arti kapinių ir tai yra geriausia vieta gyvent, nes ypatingai ramu ir garantija, kad niekas neiškirs miškelio
https://www.facebook.com/groups/Viln...4341908646109/
Comment
-
Nu nu neiskirs.. kapines iskirs pirmu numeriu, juk medziai trukdo ramiai gulet:
https://www.facebook.com/groups/Viln...4341908646109/
- 5 patinka
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Buvau nuėjęs ten prieš kokį mėnesį tai buvo užvirtę nemažai didelių medžių ant kapų ir paminklų. Jeigu yra kažkas kas isterikuoja dėl kirtimo tai jie visiški idiotai.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimą
Nieko nėra blogiau, kai visokie pataloginiai viską išmanatys medžių / paveldo gynėjai pradėda šitas nesąmones skleisti. Kad Bernardinuose eilė nuvirtusių medžių sulaužė paminklus, tai nesvarbu... juk saugom ne kultūros paveldą (istorines kapines), o medžius turbūt. Be to, kapinės silpnai prižiūrėtos ir esama chaotiškai išaugusių medžių. Šiaip nėra gėra praktika kapinėse taip paleisti žalumos augimą. Kada šitas idiotizmas Lietuvoje pasibaigs.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė RitaV Rodyti pranešimąSveiki,
Kokia nuomonė Apie Veikmės parko namus Bsltupiuose? Gal čia yra tokių kurie jau įsigijo?
Comment
Comment