Įdomu, kaip parsidavinės šitie Talino ir Rygos gatvių butai šalia "greitkelio" . Talino daugiabutukai tai turi pliusą - dengia pradinę mokyklą nuo aplinkkelio.
Oho, toje vietoje tikrai reikėtų pėsčiųjų viaduko, o ir reljefas tam labai palankus. Realiai tuomet būtų galima iš 4-ubo šviesoforo ciklo palikti tik 3 būsenas.
Tik įdomu kodėl čia tas tiltas pavaizduotas, negi projekto vystytojai savo lėšomis jį statys. Iki šiol turbūt tik Akropolis tiltą savo lėšomis pastatęs yra
O šiaip tas naujamiesčio projektas labai panašus į naujamiesčio namus, tačiau tai nėra blogai Džiaugiuosi dėl perimetrinio užstatymo.
ar tikrai visi YIT butai Vilniuje ispirkti apie upes rezidencija? ziurejau rezervacijas tik 6 laisvi liko o kainos 1800-2100Eu/m2. kas pirkote ir kiek mokejote?
Birželio 23 gatvėje ar teisingai pamenu, jog šiuos pastatus buvo susipirkę Jungtiniai projektai (Soho loftai, River loftai, Radio loftai, Turniskiu namai, Sky city,...). Jeigu taip, tai labai didelis projektas palyginus su buvusiais.
Šį projektą vystys Hanner. Planuojama nuo kitų metų vasaros.
Balkonų stiklinimo "sprendimas" tai tikra durnystė. Vistiek pradės kas kaip nori stiklinti, tai kodėl iškarto visų neužstiklinti. Perkūnkiemi anrekos daugiabučiuose su stiklinimu toks pats bardakas - turbūt nėra dviejų vienodai įstiklintų
Parodykit mano nors vieną gražų anrekos projektą Jie ne tik tinklalapį Vilnelės namų sukūrė dviem kalbom, bet ir agentą turi, spręsti klausimams rusų kalba.
Parodykit mano nors vieną gražų anrekos projektą Jie ne tik tinklalapį Vilnelės namų sukūrė dviem kalbom, bet ir agentą turi, spręsti klausimams rusų kalba.
Ir taip ir nesugebėjo jų pardavimo vadybininkai atsakyti man į klausimą ar bus apšviesta Gerovės gatvės dalis prie šio namo ar nebus.
Nuvedė prie projekto vizualizacijos:
- Na čia nupiešta, reiškia bus.
- Taigi čia tik graži vizualizacija.
- Na nežinau tada.
- O kas žino?
- Nežinau.
Comment