Butu atrode kur kas geriau medine apdaila, nudazyta tomis paciomis spalvomis, ir islaikant "modernuma". Bet ir taip neblogai atrodo.
Prieštarauju su tokia pozicija. Medinė apdaila gal ir gražu, monotoniška ir nuvalkiota, o pastelinės spalvos Vilniaus kontekste yra precedentas, kadangi tokio dalyko Vilniuje trūksta ir didelė spalvų gama suteikia savotiško žaismingumo, kuris miško kontekste atrodo labai jaukiai, žymiai jaukiau nei monotoniškas medinis fasadas. Buvau daugiau nei prieš pusmetį ten, tai pasakysiu, kad nepaisant to, kad tai labai uždara erdvė joje žmonės jaučiasi labai gerai.
Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
/\ Paskaityk komentarą dar kartą. Jis sakė, kad medinis fasadas, bet nudažytas tomis pačiomis spalvomis, būtų atrodęs geriau. Aš gal pritarčiau, nes medis ilgiau išsilaikytų gražių švarių spalvų. Tinkas apsineš greitai.
/\ Paskaityk komentarą dar kartą. Jis sakė, kad medinis fasadas, bet nudažytas tomis pačiomis spalvomis, būtų atrodęs geriau. Aš gal pritarčiau, nes medis ilgiau išsilaikytų gražių švarių spalvų. Tinkas apsineš greitai.
Mintį aš supratau ir pirmąsyk ir pakartosiu, kad pasteliniai įvairiaspalviai fasadai atrodo geriau nei monotoniški mediniai fasadai. Mano replikoje buvo akcentuota mediena, nepriklausomai ar dažyta ar dar kokia, bet ji jau nepridėtų jokios įvairovės tame kontekste.
Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Aš nelabai pagaunu kaip gali būti monotoniški mediniai dažyti (tomis pačiomis spalvomis) fasadai, o tinkuoti tokių spalvų fasadai - ne
AAAAaaaa! Gal jis suprato kad visi dazomi vienodai! As turejau omeny taip paciai - spalvotai, o ne visus ta pacia vientisa spalva. Gal is tikro nelabai aiskiai parasiau, nieko.
tikrai gražu ir primena man venecija italijoje,gal tą mintis ir buvo realiai,o medinių pastatų neteko matyt venecijoje,na bent dabartiniu laiku(2014 metų vasara)
tikrai gražu ir primena man venecija italijoje,gal tą mintis ir buvo realiai,o medinių pastatų neteko matyt venecijoje,na bent dabartiniu laiku(2014 metų vasara)
Tai tas kvartalas ir vadinasi "Venecija" ar "Venecijos namai"
pažiūrėjau, kas ten dabar stovi ir supratau, kad į šitą pastatą dar niekada nebuvau atkreipęs dėmesio ir net nežinojau kaip jis atrodo. Puikus pavyzdys kaip sovietinį 'nieką' galima paversti gulbe
Comment